maanantai 20. heinäkuuta 2009

Haluaa nimen ..... !!!!! huutaa Rantavahti

Tuolla aikaisemmassa postauksessa oli kuva Rantavahdista. Vahti on ottanut paikkansa ja vartioi rantaa haukankatsein. Nyt sitten ilmeni ongelma, sen olo ei olekaan mukava ILMAN NIMEÄ! Meinaa kuulemma sekoittua noihin muihin rantavahteihin ..... se haluaa olla YKSILÖ isoilla kirjaimilla. Ehdotin sille nimeä, mutta eipä kelvannut .... valikoivaksi on muuttunut ryökäle ;( Lopuksi tulin sanoneeksi, että kuvasi on jo MeriHaaste sivulla ole nyt vain rauhassa rantavahtina sillä nimellä sinut on siellä esitelty. Siitähän se riemu repesi, ja uhkasi tiputtaa hiuksensa kun niin pitää päätä raapia kun kaikki pitää tehdä itse!!!! No lupasin, että panen uuden kuvan blogiin ja pyydän ystäviä ja kylän miehiä ja naisia apuun, että saamme sille nimen.
Ehdota nimeä rantavahdille, että poloinen erottuu joukosta ja pitää vahtia edelleenkin ;)

8 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Olisikohan Vesihiisi.Joka valvomillaa simillään vahtii järveltä tulioita ja alkaa äännellä omituisesti.

Pajupirtti kirjoitti...

Tyyppihän on ihan Urhon näköinen Hemmo joka vahtii ystävämme Rahkasammalen mökkipihaa.
Jo saduissa kerrotaan merten urhoista, noista rohkeista merenkävijöistä jotka tuulia ja myrskyjä uhmaten ohjasivat purtensa tyyneen satamaan.
Järvi-Urho on todella herrasmies, ei uhoa eikä muutenkaan melskaa turhia.Hyväntuulisesti vaan toivottaa vieraat tervetulleiksi.
Toki hän myös pelottelee pois pahoin aatoksin saapuvat.
Lomatunnnelmissa mukana Pajupirtin Kaisa

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta; Vesihiisi, hmmmmm ei hassumpi, pitäs laittaa äänihaistaja, että se ääntelisi tulijalle..... 'kukas se sieltä tulee' tai 'mihin luulet meneväsi' .... taitas tulija saada sätkyn ;D

Rahkasammal kirjoitti...

Pajupirtti; Urho, Järvi-Urho ja tuo Hemmo, ei hassumpia nimiä. Tuli mieleen tuosta Urhosta, miehen työkaveri oli sen niminen ja 'kovapäinen' ukkeli ;D Tuo Hemmo on hauska ;D Pitääkin panna korvan taakse!
Mukavia kesänjatkoja sinulle ja linnunlaulua aamuvarhaisella ;D

Ronja kirjoitti...

Sinulle olisi jotain blogissani :)

Rahkasammal kirjoitti...

Ronja; Kaunis kiitos tunnustuksesta, käynkin sen hakemassa samantien. Mukavaa tiistaipäivää sinulle!;)

suloensio kirjoitti...

Kaikki ehdotukset ovat loistavia. Mutta ehdotan Märkähattua karjapaimenta joka esiintyi Lieto Lemminkäisen surman yhteydessä. Siis:MÄRKÄHATTU

Rahkasammal kirjoitti...

Ei yhtään hassumpi ehdotus, pistetään korvantaakse! Mukavaa päivän jatkoa sinulle!