lauantai 19. syyskuuta 2009

Jääpakastinkaappi

Olimme suunnitelleet mökille jääpakastinkaappia jo jonkin aikaa. Eräänä päivänä tuli mainos tulevasta tukkumyynnistä eräässä kodinkoneliikkeessä. Mielenkiintoni heräsi, josko sieltä löytäisi tarpeeksi suuren ja edullisen yhdistelmän. Suuri sen takia, että jokapäivä ei tarvi ajella kauppoihin, polttoainekuluistahan tässä oli loppujen lopuksi kysymys, että sitä suurehkoa kaappia haettiin.
Otin ennakkolähdön tuohon tukkumyyntiin ja selailin ko. liikkeen nettisivua ...... ja yllätys yllätys, netissä oli kuvassa oleva jääpakastinkaappi, kaapin tuoteselosteen luettuani, lähdin ko. kodinkoneliikkeeseen tekemään kauppoja. Jääpakastinkaappi on Siemens ja odottaa nyt pääsyä mökille!

8 kommenttia:

Pajupirtti kirjoitti...

Hyvän löydön olet tehnyt.Pitkänmatkanmökeillä ei nykymaailmassa enää pärjää ilman jääkaappia.Pakastin on jo ylellisyyttä mutta kätevää sellaista.Emännän jokapäiväinen ruokarumba hoituu kätsysti kun voi pakkasesta pistää pötyä pöytään.
Marja-aikanakin se helpottaa ettei tarvii joka marjaretken jälkeen kotiin piipahtaa.
Ihania mökkikelejä sinne Rahkasammaltupaan ja Roopelle terkkuja.
Kaisa

Marjatta kirjoitti...

No niin tässä sitä katsellaan yhdistelmää.Hyvä ratkasun teit.Ei sitä muuten tule toimeen kesähelteellä jos ei ole näitä mukavuuksia.

Rahkasammal kirjoitti...

Mökillä on sellainen pieni jääkaappi, ja luultiin, että se riittää ..... ei riittänyt kun oli useampi syöjä. Jokapäiväinen kauppareissu oli kaikkein harmittavin. Sitten päätin, että kunnon jääkaappipakastin, kyllä se itsensä tienaa. Tuo oli tarjouksessa ja sitten siinä on yksi hyvä, 24 h sulatusturva. Nappiosto minusta. Meilläkin on 2 h ajo mökille, ei sieltä joka välissä raski/viitsi kotia lähteä.
Kiitos, samoin Pajupirtin tanhuville aurinkoisia päiviä!;)
Roope on saanut uuden hatun ja tyytyväisenä kiittelee terkuista ja lähettelee vilkutuksia!;)

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta; Isohan tuo on, mutta parempi ottaa heti tilava, korkeus 185 cm, tekee tuo pakastinosa lisäkorkeutta. Totta, ei mökilläkään tule toimeen, jos ei ole kunnon jääkaappia!;)

suloensio kirjoitti...

Minulla on ollut kauan (18 vuotta) pari vanhaa käytöstä hylättyä jääkaappia. Niistä toinen on edelleen käytössä ja hyrrää luotettavasti. Jääkaappi on mielestäni mökkielämässä tarpeen ja etäisyydestä kauppoihin johtuen ihan pakollinen. Onnea hyvälle ostokselle!

Rahkasammal kirjoitti...

Suloensio; Kiitos! Kyllä jääkaappi on tarpeellinen mökillä .... ja päätimme, että siinä on oltava mukana pakastinosa, juuri noiden kaupassakäyntien vähentämiseksi! Mökiltä menee tunnin reissu kun lähtee lähimpään kauppaan ..!
Olen kyllä tyytyväinen tuohon ostokseen:)))

AURINKOINEN ;) kirjoitti...

NO HIENO ON ;)
OIKEIN KIVAA VIIKON ALKUA♥

Rahkasammal kirjoitti...

Aurinkoinen; Eikö vain olekin!
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!;)