perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kaiteet

4.3.11
Kaiteet paikoillaan. Yhden kerran meinasin heivata itseni noilta kaiteettomilta portailta. Alasasti en kuitenkaan pudonnut, kun äkkiä istahdin porrastasanteelle :) Nyt sekin vaara on torjuttu. Minusta nuo kaiteet ovat tosi upeat, kehuja niistä on jo tullutkin, mutta aivan vapaasti voitte kehua lisää :)

Mittomista ja asettelua
Portaiden yläpäässäPortaiden oikealle puolelle jää kaiderimoilla peitetty aukko, josta takan lämpö pääsee käytäväosaan ja toinen makuuhuonekin saa lämpöä.

6 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Kyllä on hulppeet ja hyvännäköinen kokonaisuus.Ihan silmät vei kipuatessaan portaita ylös.Minä kyllä kehun maasta taivaaseen."eläispä Osmo niin hän olisi lähtenyt ihan paikan päälle ja ottanut pilkkitarvikkeet mukaan"Hänhän puhuikinaikoinaan.

Leena kirjoitti...

Hienot on, alimmainen kuva todella hieno, sellainen kuva tulee sitä katsoessa, että oikein iso, hulppea rakennus on kyseessä. En siis mitenkään väheksy rakennuksen kokoa, mutta noin viisikertaa suuremmalta näyttää tän kuvan perusteella. Kohta saa nauttia valmiista, olla ja ihailla.

Maija kirjoitti...

Kyllä niitä kehtaa kehuskella.Mukavalta näyttävät.
Nautiskelevaa viikonloppua!

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta, Leena, Maija Kiitos kehuista. Itsekin tuossa istuksin takan kyljessä ja ihailen uusia kaiteita. Mukavia maaliskuun päiviä! :))

Nina kirjoitti...

Upeat ovat ja pesuhuoneestakin näyttää tulevan todella viehättävä!

Ja naistenpäivää sinulle vielä näin myöhästyneestikin! :)

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos Nina :) Koko ajan mennään eteenpäin. Se on hienoa. Aurinkoisia päiviä sinulle, kevät tulee ja räystäät tippuu :)