keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Syksyn tuulet

1.11.11
Vautsi mikä päivä. Panin asuntoauton seisontaan, kun sillä ei talvella ajella. Tiedoksi vain, että se seisontaan laittaminen tehdään rekisteriotteen kakkososalla. No siinäpä se olikin kun sitä kakkososaa en huomannut ottaa mukaan, kun menin katsastuskonttoriin. Kaikkea sitä, mutta asia hoitui ja asuntoauto on nyt talvisäilössä seisomassa ja odottaa ensi suveja.

2.11.11
Illalla ajeltiin mökille. Pimeää oli. Tottahan olin utelias ikkunapellitysten suhteen. Ne firma lupasi käydä laittamassa, vaikka en mökillä olekaan. Pellitykset oli laitettu ja siististi, kun niitä taskulampun valossa tarkastelin. Olen todella tyytyväinen. Palotikkaat kun vielä asennetaan varauloskäyntiin parvelta niin ulkopuoli on paloturvallisuuden puolesta ootringissa.

Soitin lvi-miehelle ja pyysin pistäytymään sopivassa ajankohdassa. Pyykinpesukone on saatava kytkettyä ja vedenpuhdistaja huollettua, massan pinta oli raja-arvoilla ja sitä on lisättävä. Lvi-mies lupaili huomista päivää.


Syystuulet ovat tulleet. Järvelle ei ole nyt menemistä, niin kova on aallokko. Tulihan järvellä oltuakin ja kalasaalista on tullut. Verkot saivat kyytiä kun niitä eräänä myöhäisiltana kävimme kokemassa, aallokkoa oli silloinkin. Souda, huopaa..... sehän sujui ensikertalaiselta (tarkoitan itseäni), joka ei ikinä ole verkoilla ollut. Tuosta kalasaaliista, kuhaa, ahventa, haukea. Arvata sopii miltä verkot näyttivät, kun niitä sitten selvittelimme. Kalaa on syöty ja osa on vielä pakkasessa.

5 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Sehän on mukavaa kun kalasaalista on tullut ihan pakkaseen asti . Mukava ottaa sieltä myöhemmin.

Marjatta kirjoitti...

Voi ei,kyllä tulee nuo syyskalastus mieleen kun,on kaksi votta siitä kulunut? Olipa muhkeita kaloja ja tuoreena pataan tahi pannuun.

Rahkasammal kirjoitti...

Kuha oli uusi makukokemus, mutta hyvää sekin oli paistettuna. Muuten tuon kertainen yhteispaino kaloille oli 6,5 kg. Kyllä siinä töitä oli samalle illalle, kun niitä raaputettiin.

Leena kirjoitti...

Kiva lukea Sinun kuulumisiasi, hyvää syksynjatkoa!

Rahkasammal kirjoitti...

Mukavaa syksynjatkoa sinullekin. Aina tässä jotain tapahtuu :)))