tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kohta huokaan helpotuksesta

20.3.2012
Tuvan lattia on laitettu. Soitin rakennustarkastajalle ja selvittelin mitä lopputarkastuksessa vaaditaan. Palotarkastajan vaatimukset, ne on tehty. Sähkömiehen lopputarkastuspöytäkirja, se on oltava. Sähkökytkentöjä on pari vielä tekemättä ja termostaattien trimmausta. Eiköhän nekin hoidu ennen ko. päivää.

Olen loppusuoralla ja 'maali' häämöttää. Täytyy sanoa, että onhan ollut vaiherikasta aikaa, tämä rakentamisen jatkoaika, mutta nyt tämä mökki on valmis ja se on tärkeintä. Hengähdän muutaman kerran syvään ja jatkan matkaa, töppöstä toisen eteen:)

Istun vielä tuvan ison pöydän ääressä, aurinko paistaa ja valkoinen lumi peittää järven ja ranta-alueen. On hyvä olla :) tässä ja nyt. Olen tutustunut uusiin ihmisiin ja toisista on tullut läheisiä ystäviä. Elämä on kantanut. Taidan vaipua nostalgiaan, mutta haitanneeko tuo mitään. Lähden kohta ajelemaan muihin maisemiin, mutta nyt olen tässä vielä hetken.

Tuosta valmiista lattiasta, otin kuvan tottakai.

7 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Lyhyessä ajassa on tullut näkysää,kuvasta päätellen siistiä työtä.Sinulle soisin hengähtämisen aikaa.Kevään jatkoa näin talvipäivän seisauspäivänä.

Rahkasammal kirjoitti...

Eiköhän tässä kohta päästä nauttimaan keväästä ja kesästä, silloin on aikaa (toivottavasti) hengähtää :)

Leena kirjoitti...

Siitä osaa nauttia, kun itse on tehnyt ja jälki on näkyvissä, voi ihailla oikeesti kädentaitojaan ja ideoitaan. Kesää odotellessa.

Kirsikka kirjoitti...

Hyvää kevättä loppusuoralla olet rakentamisessa.

Rahkasammal kirjoitti...

Toivotaan lämmintä kesää. Totta, loppusuoralla ollaan ja hyvä näin :)

marke kirjoitti...

Wau miten hienon näköistä sinulla on siellä:)

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos! Tykkään kyllä itsekkin :))