maanantai 30. elokuuta 2010

Kas kummaa

Kyllä nyt ovat miehen sukulaiset uteliaita tuon mökin keskeneräisyyteen. Olihan heillä mahdollisuus käydä siellä, vaikka mökilläolija ei kävijöistä välittänytkään ... ainakaan sukulaisistaan. Uteliaisuuttaan kyselevät, nythän mökille pääsy on kiikun kaakun, kutsunko minä heitä siellä käymään. Jaa .... pitääkin harkita, kutsunko. Näillä näkymin ajatus kutsun esittämisestä ei kovin kiehdo noiden aikaisempien sanomisien perusteella '.... korpeen rakentamisesta ....' Eräskin sanoi, että '... voidaanhan yhteyttä pitää, vaikka ero teille tulikin .....' ja kohta haukkui vesiboilerit, lattiakaivot .... oli väärin tehty, väärässä paikassa tai väärää merkkiä? Tuohon kyllä sanon, että olin minäkin noita paikkoja ja merkkejä valitsemassa, joten niitä ei tarvi tulla minulle haukkumaan.

Tänään soitin lvi-liikkeeseen ja sovin noista vesijohtotöistä ja suodattimen huollosta. Missä se lama on? vai onko suhdanteet jo nousussa, mutta työntekijät ovat vielä kassojensa listoilla, kun työntekeminen siirtyy 3-4 viikon päähän? Toisaalta se ei minua haittaa, vaikka siirtyykin, saadaan pesutilan töitä tehtyä ja voinhan minä soitella tässä välissä muillekin lvi-tekijöille.

2 kommenttia:

Piri kirjoitti...

Tunnelmallisen kuvan olet laittanut tuohon yläpalkkiin. Täällä olen käynyt kurkkaamassa, vaikken aina ole jättänyt jälkeä. Jos suinkin maltat, niin pidä välillä taukoa, ettet liikaa kuormittuisi.

Rahkasammal kirjoitti...

Minusta oli myös onnistunut tuo kuva, siinä kuuma aurinko höyrystää veden pintaa. Nyt olen ollut kotona muutaman päivän, ja en ole oikeastaan tehnyt mitään .... mitä nyt joitakin juoksevia asioita. Koitan hoitaa asioita niin paljon kuin mahdollista ennen talvea, mutta muistan sanomisesi. *haleja*