sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Mökillä 10.10.10

Heräsin puhelimen pirinään. Kun ääni ei loppunut kipaisin parvelta alas, hyvä etten tullut pääedellä. Vaarallisia nuo metallitikkaat. Soitto oli lakannut, kun ehdin puhelimen luo. Kuka soittaa tähän aikaan (klo 8.30)? Eilinen vierailija siellä yritti tavoittaa. Hemmetti kun herättää. Sitten unenpöpperössä siinä jutustelin vesiasioista ym. en enää edes muista mistä puhuttiin.

Aamukahvia juodessa kävin pojan kanssa läpi tarvittavia hankintoja, listoja, pistorasioiden kansia, paneeleja ym. Erkkerin kattoon on yhdenlaista listaa jo laitettu, joten samallaista listaa tulee tuvan lisäksi myös parven kattoon. Sähkökaaviossa onkin sitten hommia, osa johdoista on vedetty, mutta vielä on vetämistä ja muutoksiakin on tehtävä. Tuvan termostaatti on sijoitettu takan läheisyyteen? Huomasi, kun takassa piti tulta, että termostaatti sulki heti lämmityksen, siispä se on siirrettävä toiseen paikkaan, samoin tuo toinen termostaatti, joka on pyykinhoitohuoneen ulko-oven vieressä, sillekin on katsottava toinen paikka. Sitten on vielä katsottava sähkömies, joka tekee kaikki veto- ja kytkentätyöt. Kylläpä onkin katsottavaa!

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

No niin kavit sait juotua ja termostaatin paikat suunniteltua sekä jakorasioden vähentämisen,eikö uudelleen orkanisoiden.Kyllä sinä osaat 10%:ttisesti.

Rahkasammal kirjoitti...

Kahvi oli hyvää ja takkatuli lämmitti. :)