tiistai 5. lokakuuta 2010

Vesi päälimmäisenä

Päivällä olin yhteydessä lvi-töiden tekijään. Sovittiin, että tulee käymään viikonlopulla ja katsotaan vedensuodattimen huoltoa ja lämminvesivaraajan kytkemistä. Samalla tarkastaa lattialämmityksen nestetilanteen. Hyvä kun nuo asiat hoituvat alkusyksystä. Talven ja kevään aikana on mahdollisuus teetättää putkien vedot ja kytkennät sauna- ja pesutiloihin, se tuntui hänelle sopivan.

Harmittavaa kun rakentajalla rupesi vanhat selkä- ja jalkavaivat kiusaamaan. Kysyinkin yhtenä päivänä, että pystyykö hän jatkamaan töitä vai otanko vieraan nikkaroimaan. Kyllä hän tästä tokenee ja pikkuhiljaa tehdään töitä eteenpäin, älä ota vierasta töihin, sanoi vain. No pitää katsoa miten jaksaa ja sitten päätän, mitä teen.

Ilmat ovat kylmenneet ja kun ollaan lokakuussa niin puolenkuun jälkeen voi jo ruveta odottelemaan ensi lumia ja kovempia yöpakkasia. Se tietää, että talvirenkaat on tarkistettava. Vanhoissa taitaa nastat olla jo niin kuluneet, että mökkimatkoja ei niillä paljon ajella. Turvallisuus ennenkaikkea.

Tänään kuulin lääkäriltä tk:n tuloksista, että arvot ovat ok tai lähes ok. Se on mukavaa, nyt sai taas uutta puhtia ja voi pistää töppöstä toisen eteen.

6 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Kiva että tuli hyviä uutisia tuloksista.On hyvä laittaa vesiasiat kuntoon talveksi,ettei tule yllätyksiä.
Mukavaa viikkoa!

Rahkasammal kirjoitti...

Kyllä tuo myönteisten tuloksien kuuleminen itseäkin helpotti.
Tuli kutsu Kaskisten kalamarkkinoille juuri tuolle samalle viikonlopulle kun lvi-töitä katsotaan. Mutta ehtiipä tuonne Kaskisiin toisellakin kertaa.
Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinulle!:)

Marjatta kirjoitti...

Kyllä täytyy nostaa hattua sinulle että,olet jaksanut kaikenkeskellä nämä rakennus,terveys ja sen"muunkin?(ruöpytyksen)hoitaa kunnialla eteenpäin.Ja täälläkin on asiat OK,tarkoitan laprakoe tulokset.Ei muuta kuin"PORSKUTELLAAN".

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos hatunnostosta!:)
Hyvä kun labratuloksesi ovat ok, nyt rinta rottingille ja eteenpäin :)

Piri kirjoitti...

Mukava kuulla, ettei ole terveydellisiä esteitä laittaa töppöstä toisen eteen. Hyvin ovat langat käsissäsi.

Rahkasammal kirjoitti...

Sanos muuta, antaa se hermolepoa kun tietää, ettei nuo muuttuvat arvot ole pahemmin muuttuneet :) Nyt rupeaa mökillä taas tapahtumaan!