keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Työtä ja taas työtä

2.2.11
Nyt ollaan päästy siihen, ettei nuo aikaisemmin tehdyt vinoudet ja kallistumat tule aivan yllätyksenä vastaan. Sanoin timpurille, että tarkista mitat kun rupesi laittamaan paneeleja tuvan ja kodinhoitohuoneen väliseen seinään ja puhui, että voi samantien laittaa välioven paikoilleen. Otti mitat ja ovi jäi laittamatta.

Otettiin yksi spurtti panelointiin, ja valmista tuli. Noita spurtteja on otettu ja otetaan vastakin. Timpuri katkoi viemäriputken vessasta ja tulppasi pään. En kyllä tiedä mihinkähän putki olisi vienyt. Eihän tuolle mitään säiliötä ole, ja alunalkaenkaan ei vesivessaa suunniteltu.

Timpuri suojasi porrasaskelmat pahvilla. Nyt kun rupeaa laittamaan parven reunaa portaissa kävellään mennentullen. Siksi pahaan kuntoon tuo reuna on jätetty, ettei parvelle riitäkkään vain yksi kävelykerta.

Itse olen ollut mukana hanslankarina koko ajan. Enkä ole vetänyt 'vain lonkkaa' ja katsonut kun valmista tulee.
Lämmitin illemmalla saunan ja olipa mukava käydä pesemässä päivän pölyt pois.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Onhan se kiva välillä saunanlöylyissä heittää rakennusvaiheessa eteentulevia harmeja höyrynä pihalle.Aina olet päässyt eteenpäin rakentamisessa,hyvähän siitä lopussa tulee ja jopa kiitettävällä tavalla sekä teoilla.

Rahkasammal kirjoitti...

Oli mukava käydä saunassa, ja ei sen lämmittäminenkään kauaa vienyt. En kyllä valmistanutkaan löylysaunaa, kunhan oli lämpimät tilat. Kyllä tässä eteenpäin mennään koko ajan!