maanantai 5. lokakuuta 2009

Keittiötä kalustetaan .....

Keittiön sisustaminen on edennyt mukavasti. Viikonlopulla saimme miehen tuttavan kaveriksi kokoamaan keittiön kalusteita. Siinäpä olikin hommaa, vaikka keittiö ei ole suuri. Työtä teetätti tuo kulmahella, koska mitat täytyi olla kohdallaan kumpaankin seinäsuuntaan. Pesuallas joudutaan vaihtamaan, ostettu allas on liian suuri. Käymme hakemassa pienemmän altaan. Muuten kaikki osat/tarvikkeet olivat sopivia.

Tässä on kaapistot kiinnitetty seiniin, osa ovista ja laatikostot ovat paikoillaan .... tässä näkyy keittiön tumma laattalattia, ei yhtään hassumpi väri laatoissa, sopii noihin vaaleisiin kalusteisiin.

Tähän vaiheeseen saimme keittiön kalustettua sunnuntaina. Kun liesikupu on pantu paikoilleen, jää kaapistojen ja kuvun väliin kapeat tilat, joihin on suunnitelmissa avohyllyköt, samoin jääpakastinkaapin yläpuolelle on suunnitelmissa pieni kaapisto, mutta ne ehtii. Tärkein on liesikupu saada se paikoilleen ja tietysti allas ja hanat ja ovien ja laatikoiden vetimet ..... !!!

12 kommenttia:

Pajupirtti kirjoitti...

Voi et on ihanaa aikaa tuo rakennuspuuha.Kiva kun saadaan olla mökillä kanssasi.Tuohan alkaa olemaan jo kohta asumiskunnossa kun saatte keittiön valmiiksi.
Otsikon kuva on aivan mahtava. Siinä aistii ihanan rauhan. Olette onnellisia kun teillä on tuollainen paratiisi.
Haaveissa meilläkin on oma mökki.Tontteja on katsastettu tänä kesänä useita.Sopivaa ei vielä ole ollut.Lapissa olisi paljonkin mutta se matka!
Kuulaita syyspäiviä teille.
Kaisa

Rahkasammal kirjoitti...

Olen itsekin tyytyväinen, että tuo keittiö saatiin kalustettua, onhan keittiössä ja muissakin tiloissa vielä listoittamista sun muuta, mutta pääasiat ovat kohta paikoillaan. Sisäsaunaan ja pesutiloihin päästään käsiksi kun saadaan tuo asumispuoli ensin valmiiksi ..... ja tuo tynnyrisaunahan on ollut pesupaikkana ja hyvä paikka on ollutkin.

Ihanaa kun olette katsoneet tonttia, kyllä rakentaminen mukavaa on, kun se etenee jouhevasti. Meillä on tämä rakentaminen venynyt, mutta kyllä se siitä valmistuu...... ;)
Totta, kannattaa katsoa tonttia ja kesämökin paikkaa korkeintaan 1-2 h tunnin ajomatkan päästä, silloin sinne tulee lähdettyäkin. Pidän peukkuja teidän tonttivalinnalle!!
Aurinkoista syksyä Pajupirttiin;)

AURINKOINEN ;) kirjoitti...

TOSI KAUNIIN NÄKÖINEN TULEE♥
ihanaa viikkoa ;)

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos Aurinkoinen!... tykkään itsekin, että tuli valoisa keittiö, tuota tilaa ei kyllä ollut liiemmin!
Valoisaa viikkoa ;)

marke kirjoitti...

Hieno kakkosasunto on teillä valmistumassa vai onhan tämä kakkos- .... voisi hyvin olla ihan ykköskin=)

Marjatta kirjoitti...

Kyllä te olette saanut paljon aikaan.Kas kun kalusteen kuvio on samanlainen kuin"minun",mutta väri on ehkä antiikin vihriä.Kyllä se on kiva katsoa kätten töitä jälkikikäteen.Kun sen nimikin on hyvä.

Rahkasammal kirjoitti...

Marke; Tuosta on tarkoitus tulla ykkösasunto .... on sitä mukaan tehty, että kestää talven viimat ja pakkaset ts. on talviasuttava ;D

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatt; Nyt tulee vähän näkyvämpää kun noita kalusteita saa tuonne aseteltua. Keittiöhän se on suuritöisin loppujen lopuksi. Oliko sinullakin peiliovet keittiön kaapistoissa? Meillä on noiden ovien väri kerma. Otin tarkoituksella tuon vaalean värin noihin oviin ja laatikoihin, kun keittiö on noin pieni. Ruokapöytä tulee tuvan puolelle. En käytä väriä suuriin pintoihin, on enemmän vapautta 'leikkiä' verhojen ja muiden tekstiilien kanssa :D

Nina kirjoitti...

Hyvää vauhtiahan teillä keittiö siellä etenee ja kyllä on kauniit nuo kaapit. Kohta pääset sinne kokkailemaan mökkiherkkuja vaikkapa kalasta.

Rahkasammal kirjoitti...

Nina; Kyllä huokasin helpotuksesta, kun tuo keittiö saatiin tuohon pisteeseen!!!! Liesikupu siitä puuttuu, mutta hienosti imi tuo rönän pätkä, kun hellasta kuumennin levyjä ja uunia! Kyllä keittiö nyt valmistuu, hiphei!!!

Marika kirjoitti...

Kiva katsella miten edistyy! :) Meillä pitäisi rempata keittiö kokonaan, kun se on sellaisessa 80-luvun kuosissa :)

Rahkasammal kirjoitti...

Marika; Tahtoo olla sellaista aikaavievää tuo koko rakennushomma, mutta olen tosi tyytyväinen, että on jo tuossa pisteessä! Mielenkiintoista teillä kun suunnittelette uutta keittiötä, vinkkinä ottaa tarjouksia useammasta paikasta, jos kaikki uusitte !;)