perjantai 23. lokakuuta 2009

Tunnustus ja haaste!

Tämä tunnustus tuli Sammalmetsänkeijun blogista ja mukana oli myös tehtävä. Kiitos Keijukainen haasteesta ;D


Seitsemän asiaa minusta ....

1. Olen otettu vanhoihin kirjoihin. Hankin vanhoja kirjoja, mitä vanhempia sen parempi. Voi olla, etten niitä koskaan lue, mutta julkaisupaikka ja -aika ovat tärkeitä.

2. Mökille mentäessä kävelen ensimmäisenä rantaan, niinkuin se olisi jotenkin muuttunut, joka kerta järvi näyttää erilaiselta ja ranta on roskaisempi ;D Yleensä ranta tulee haravoitua, ennenkuin lähden mökiltä pois!

3. Olen krooninen illan virkku ja aamun torkku. Omituista, etten saa rytmiä tasattua 'normaaliksi', mikähän se normaalirytmi muuten olisi? ;D Mökillä menen nukkumaan puolenyön maissa!

4. Kiertelen tonttia etsien kuvauskohteita. Joku voisi katsella ihmeissään saapasteluani, mutta yleensä mökkinaapurit eivät ole paikalla ja jos ovat niitä ei näy!

5. Pakasteessa pitää olla jäätelöä ;D Olen jäätelöfriikki, siksi siellä on aina kilon paketti jemmassa, varalla;)

6. Joskus olen päättänyt, että pidän tietokoneen päivän suljettuna. Vielä se ei ole onnistunut ja vahvasti epäilen ettei koskaan tule onnistumaan. Koneen reistaillessa sen vois antaa olla suljettuna, mutta yleensä haen vian ja laitan/laitatan koneen kuntoon;)

7. Mielikuvituksen ja huumorin käyttö on luvallista ja suosin niitä ominaisuuksia ylimuiden. Ne piristää päivää ... viikkoja ... kuukausia ... ja vuosia. Viimeinen hauskuus oli petäjänkannosta tehty rantavahti mökillä, Roopehan siellä nyt rantaa vahtii ;D

Osoitan tunnustuksen vanhaa käytäntöä soveltaen kaikille, jotka täällä Rahkasammaleessa poikkeavat. Ottakaapa tunnustus mukaanne, saatte itse päättää panetteko sen eteenpäin ;D

4 kommenttia:

keijukainen kirjoitti...

Ihania tunnustuksia sinusta! Saa kuvan, ette turhia stressaile...
Kiitos muuten kysymästä selkäni voinnista, kyllä se on jo parempi, vaikka vieläkin särkylääkkeitä popsin, mutta nyt vaan ihan tavallisia, ei enää kolmio-sellaisia:)

Rahkasammal kirjoitti...

Mukava kun selkäsi tuntuu jo paremmalta, pikkuhiljaa se siitä vertyy!

Nina kirjoitti...

Mukavat tunnustukset, niitä oli kiva lukea. Minulla on muuten tuo sama "vaiva" eli mökille mentäessä kipitän ensimmäiseksi rantaan ja laiturille :)

Rahkasammal kirjoitti...

Mikähän siinä onkin, että ranta on ensimmäinen 'tarkastuskohde' mökillä. Jonkin aikaa ihailee järven näkymään, niin sittenpä ei muuta muistakaan 'tarkastaa' ;D ;D