keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Ostoksilla

Aamulla aikainen herätys ja käynti tk:ssa. Aamukahville kotiin ja sitten tapaamaan tyttären perhettä, Adaa ja Viliä siinä sivussa. Kyllä Vili oli onnessaan tulijasta, monta kärrynpyörää tuli peräperää ja Adalla oli asiaa vaikka kuinka. Suloisia koiria.

Eilen suunnittelin, että menen tänään katsomaan noita mökille tulevia paljeovia ja niin siinä kävi, että paljeovet / taiteovet löytyivät K-raudasta. Värivalikoimaa oli pähkinä ja kermanvalkoinen. Lopuksi päädyin ottamaan pähkinän väriset. Taiteoven leveys ei riittänyt vaan tilaukseen tuli kolme lisäpaljetta, ne saa hakea tulevana perjantaina.

Ja eihän reissua, ettei kirpparilla käyntiä. Vanhan tavan mukaan, en etsinyt mitään:) Mutta kuten aina jotainhan sieltä jää käteen. Ihanan herttainen lampunvarjostin mökin toiseen makuukamariin ja 5 euroa, johto-osan löysin cittarista.

Huomasin, että sisustusväreinä mökillä tulee olemaan vaalea bees (lakattu kuusipaneeli seinissä), mattavalkoinen (ovissa) ja pähkinä (lattialaminaatit ja taiteovet). Noihin väreihin on hyvä soinnuttaa kirkkaampia värejä. Hyvä väripohja.

4 kommenttia:

Piri kirjoitti...

Eipä näytä kauan nokka tuhisevan, kun sinulla on jo ostokset tehtyinä. Sävy sävyyn vielä.

Rahkasammal kirjoitti...

En malttanut jättää ostoksia myöhäisempään, näin tuon taiteovi tarjouksen mainoksessa ja tuo pähkinä-väri sopii hyvin. Eikö olekin kaunis tuo lampunvarjostin. Verhotangot olisi vielä pitänyt löytää, isoäidin sellaiset, mutta käyn katsomassa niitä kylältä.

Nina kirjoitti...

No niin, nyt olet saanut taiteovetkin jo ostettua. Kiva juttu, ne ovat varsin käytännölliset, kun eivät ota niin paljoa tilaa auetakseen, kuin tavalliset ovet.
Kaunis tuo lampunvarjostin ja sopii kuin nappi takkiin sisustuksen kanssa! :)

Rahkasammal kirjoitti...

Tuo pähkinä väri on kaunis. Nytkun siihen on silmä tottunut, niin enpä vaihtaisi, ja noihin taiteoviin se oli hyvä valinta. Kohta on kaikki tarvikkeet hankittuna. Portaat parvelle? niitä vielä mietin, että otanko kierre- vai suorat portaat.