perjantai 18. kesäkuuta 2010

Ovet avautuu....

Kirjoitin tuossa aikaisemmin todella masentavan viestin, että tilanteet muuttuvat ja lomamökki pannaan myyntiin.

Totta toinen puoli, tilanteet muuttuu. Sukset menivät ristiin .... ovat ristissä ja menivät lopulta katkipoikki. Tiemme erosivat ja hiihtelemme katkenneilla suksilla eri suuntiin.

Toinen puoli oli, että minulle tarjoutui tilaisuus avata uusi ovi ..... ja arvatkaa se ovi on Rahkasammaleen ovi. Enhän minä sinne voi muuttaa, keskeneräiseen mökkiin, mutta lunastin tontin ja mökin itselleni.

Surku, surku tilanne.... Rakennusaikakin meni umpeen, joten uusi aika saada rakennus asuttavaan kuntoon on kaksi vuotta. Rakennusluvalle piti siis hakea jatkoaikaa. Rakennus on ulkopuolelta rännejä vaille valmis, keittiö on osapuilleen valmis, siitähän nuo viimeiset kuvat postauksessa kertovat, lämminvesivaraajakin on hankittu ja kiinnitetty seinään, kytkennät vain puuttuu. Sähkötyöt piti jonkun hoitaa, mutta nekin on kesken, ikkuna- ja ovenpielet niitä ei ole saatu valmiiksi, lattialaminaatit laittamatta, portaat ja kaiteet parvelle laittamatta, listoitukset puuttuvat, väliovista puhumattakaan .... toisinsanoen kaikki on kesken. Ja kenen ne piti hoitaa, kysyn vain? Suurin keskeneräisyys on saunatilat, joka on täysin tekemättä. No mitäpä niitä keskeneräisyyksiä luettelemaan, kesken mikä kesken.

Ja tämän keskeneräisyyden minä lunastin itselleni, koputanko päätäni ja huudan onko ketään kotona. Sitä en tee, vaan huudan jippiitä .... Rahkasammal on minun, olkoonkin keskeneräinen, mutta laitatan sen kuntoon. Roope -rantavahti on minun kaverini siellä ja joutsenet lipuvat kahilikon suojaan katsomaan kun istun rantakivellä ja ihmettelen maailman menoa.

Rahkasammaleen elämä jatkuu ja blogissa kerron mitä mökin sisätiloissa ja muuallakin ympäristössä tapahtuu.
Nyt mennään iloisesti kohti uutta aikaa,
tervetuloa Rahkasammaleen tapahtumiin!

2 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi rakas Ystävä, kunpa voisin olla olkaapäänäsi. Jakaisin murheitasi ja paranneltaisiin elämää.
Elämä on kovaa, pitkässäkin suhteessa voi sukset kulkea ristiin. Vaikeudet on tehty voitettaviksi.
Olet tehnyt ainakin hyvän päätöksen mökin suhteen. Kyllä se siitä valmistuu, älä pidä kiirettä. Auttaisin niin mielelläni.
Kiva kun jaksat jatkaa Rahkasammalta, olen mukana.
Raikastava kesäsade ropisee täällä ja loma kesäloma alkoi. Kaverin asuntovaunu odottelee pihalla minne päin lähdettäisiin juhannuksen jälkeen. Saatiin se kesälainaan. Ei olla ennen sellaista vielä kokeiltukaan.
Mukavaa viikonloppua sinulle toivottelee Kaisa

Rahkasammal kirjoitti...

Heippa Kaisa! Kiitos kun tarjoat olkapäätä. Sitä olisin käyttänyt, jos en olisi takertunut tuohon pettymykseen. Se oli kuin limainen verkko, joka ei antanut elintilaa. Kauhea tilanne, kun sitä nyt ajattelee. Olen hoitanut noita asioita eteenpäin .... ihme ja kumma kun tapahtumia on pannut järjestykseen niin jokainen palikka on löytänyt lokeronsa. On vain hyväksyttävä, että näin on.
Mutta menen eteenpäin, ei auta jäädä pyörimään tapahtumiin ja kuluttaa energiaa niihin, tarvin energiaa paljon muuhunkin kuten Rahkasammaleeseen. Mutta siihen annettu energia on takaisin itselle ja siitä olen todella tyytyväinen.
Seuraava vaihe Rahkasammaleen suhteen on, että arvioitan nuo kustannukset noista keskeneräisyyksistä ja laitatan ne kuntoon.
Ihana lomareissu teillä edessä, kerran kun olette vaunulla liikkeellä, niin haluatte kohta uudelleen...... ja ostatte oman vaunun. Joko teillä on matkareitti tiedossa? Laitatkin sitten blogiisi matkakertomuksen :))
Oikein mukavaa lomareissua teillä, toivon, että on saatte kauniit ilmat mukaan matkalle! :))