keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Tätä tällä hetkellä!Hyviä uutisia ruusujen kera, Rahkasammal on nyt minun!
Ei muuta kuin ostamaan kompressoria, aggregaattia en osta, peräkärryn hankinnan jätän myös .... eiköhän ne puuttuvat rakennustarvikkeet saada tontille jollain konstilla. Vielä on tutkittava, mitä muita työkaluja on lähtenyt kävelemään. Samoin lukot menee uusiksi, koska todennäköisyys, että avaimia on jaettu ympäriämpäri, on mitä ilmeisin. Tätä tällä hetkellä! :)

4 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Nyt on paikallaan huraahuuto.Kun minäkin saisin asiani"reilaan"huudetaan yhdessä.Ja huudanki niin kovalla äänellä että,sinäki kuulet Lapista Pohjanmaalle.

Rahkasammal kirjoitti...

Tiedossa kovaa huutoa, kun sinäkin saat asiasi 'reilaan'! Päätetään näin :)))

Nina kirjoitti...

Hei Marja-Leena!
Pitkästä aikaa tulin kurkistamaan blogiisi ja melkoisestihan sinulle onkin tapahtunut kevään aikan. Eli uusi jakso elämässäsi on käynnistynyt. Toivotan oikein paljon onnea ja tsemppiä kaikkeen uuteen!
Elämä antaa ja ottaa, näinhän se menee.
Ihanaa, kun sait Rahkasammaleen omaksesi, paikka on kaunis ja saat aivan varmasti tarmokkuudellasi kaiken valmiiksi. Naisenergiassa on puhtia!!
Olen hengessä mukana! :)

Rahkasammal kirjoitti...

Hei Nina! Noita tapahtumia on kertynyt, ja nyt keväällä ne sitten huipentui. Kun sitten panin eroasiat vireille, tuntuu, että nyt palaan 'kotiin' kuvaannollisesti. On tämä elämä ihmeellistä :) Meinasin ensin, että en kerro blogissa tapahtumistani, mutta sitten mieli muuttui, jo senkin takia, että pidän Rahkasammaleesta tosi paljon. Mökin tapahtumista on mukava kertoa, ja itselleki ne ovat tapahtumeketju elämästä.
Kiitos tsempistä, ja mukanaolosta! Eteenpäin mennään arjessa ja Rahkasammalleen tapahtumissa. Nauroinkin, että kaiken on kohta kokenut, mutta tämä rakentaminen on uutta. Onneksi lähipiiriin kuuluu taitavia osaajia.
Tavataan Rahkasammaleen tapahtumissa :)))