maanantai 15. joulukuuta 2008

Sisäpanelointia

Mökillä on saatu jotain valmistakin. Seiniä ja sisäkattoja on paneloitu. Keittiön katto ja seinät. Tämä seinä paneloitiin viimeiseksi. Makuuhuoneen katto ja seinät. Avoin tila, josta mennään makuuhuoneisiin ja tuulikaappiin. Tuo musta huone, joka tuossa näkyy on 'vesihuone', siellä on painesäiliö, vedensuodatin, joka näkyykin ovesta ja lisäksi lämminvesivaraaja. Toisen makuuhuoneen katto ja seinät.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joulu tulee jolistelee,kattoon,seinään laudat kolistelee.Kyllä on hyvällä mallilla.Minäkin häärään aamutuimaan noiden taikinoiden parissa.

Nina kirjoitti...

Kiitos, kun kutsuit minut tänne Rahkasammal-blogiisi!:) Onko kenties mökkinne nimikin tuo Rahkasammal? :)
Todella ihana mökki teille rakenteilla. Siinähän voisi ilmeisesti vaikka pysyvästi/ympärivuoden asua, koska on kaikki mukavuudet tulossa ja tilaakin ihan reilusti.
Ja taitaa kaikki suuremmat hommat olla jo tehtynä, kun sisäpanelointeja jo asettelette.

Kerrassaan ihana paikka ja muistelen sitä hiekkarantaannekin...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tulee näkysää kun on kaksi käsiparia ahertamassa.Olisi kiva nähdä sitten tulevaisuudessä keittiön kokonaisuudessaan tai kaapistosta.Meillä on edessä remontti,mutta mitenkähän ehtii ennen tyttären väitöstilaisuutta.Karonkat on Kukkolankoskella Ruotsinpuolella.

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta; Kyllä niitä kalustekuviakin tulee, kun sinne asti edetään. Joululeipomukset käynnissä sinulla!

Nina; Annan vinkkiä, jos minua ei näy muualla niin täällä ;) Jaa... mökki on muuten vielä ilman nimeä, tuo Rahkasammal sopisikin nimeksi hyvin. - Vähän rakennetaan siihen malliin, että olisi talviasuttava ja joskus voisi tänne muuttaakin. Vielä tässä töitä on, mutta suuremmat työt taitaa olla kohta tehty!