tiistai 17. helmikuuta 2009

Talvikuvia

Mökillä on satanut lunta ja näkyy isot lumipalteet olevankin. Siippa ne on saanut aikaan, kun on ahkeraan kolannut. Kuvia lähetti sähköpostilla tänne Rahkasammaleeseen laitettavaksi.

Asuntovaunu on siirretty mökin pihasta tynnyrisaunan viereen. Näkyy olevan aivan lumen peitossa. Mökki on kuulemma lämmin. Iltaisin on pitänyt pientä tulta takassa, lattialämmitys lämmittää muuten huoneet. Parviosa on kunnossa ja alakerran seinät on paneloitu. Seuraava vaihe onkin sitten alakerran seinien lakkaus. Lattioiden tasaus ja päällystäminen, keittiökin olisi hyvä saada kuntoon.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pääsispäs hiihteleen sun kerallas sinne jäälle.
Virtuaalihiihdän seuranasi~~~~~~

Rahkasammal kirjoitti...

Nyt tuo jää voi muuten kestääkin! Isäntä sieltä soitteli ja sanoi pakkasta olleen -26 astetta vielä aamullakin.
Hiihdellään tuonne niemelle. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kun näki nuo kuvat järvestä.Tuli mieleeni että koskahan lauhtuu ilmat ja pääsee käymään mökillä.Siellähän on luntakin niin paljon,"häätyis"kahlata korvia myöten kinoksessa ennen kuin pääsee sisälle.Pois minulta se ajatus kun pakkasta on alun kolmisenkymmentä.

Rahkasammal kirjoitti...

Nautitaan nyt näistä pakkasista! Mökillä oli ollut -26 astetta yhtenä yönä. Ja lunta on kuten kuvasta näkyy :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai miten mukava aurinkoinen tunnelma kuvassa.... täällä on aika tuhnusen näköinen keli tällä hetkellä... Pakkasta on muutama aste, mutta pilvistä ja jotain sataakin vähän...

Rahkasammal kirjoitti...

Kuvan ottopäivänä oli toistakymmentä astetta pakkasta. Nyt sitten satelee lunta!