keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Liesikupu

Millainen liesikupu ... siinäpä kysymys. Katolle on asennettu tehoimuri, jossa on oma moottori ja liesikupu piti saada toimimaan sen kautta. Myynnissä on liesikupuja, joissa on oma moottori ja myynnissä on myös ilman moottoria olevia. Ja hinnat ovat .... ei mitään halpoja kumpainenkaan malli! Siinäpä olikin pohtimista, miten tuo 'pulma' siististi sivuutetaan, että keittiöstä saadaan ruoankäryt pois.

Selattiin nettisivuilla olevia tuotekuvastoja ja keskustelupalstoja miten muut ovat tämän ongelman ratkaisseet? Ja löytyihän se ratkaisu! Ostetaan moottorilla oleva liesikupu ja otetaan moottori pois, koska hinta näkyi olevat niillä edullisempi. Kytkennät katsotaan asennusvaiheessa .... asennetaanko kuvun omiin säätönappuloihin tehoimurin käynnistys vai pitääkö käynnistys hoitaa erillisellä katkaisijalla.

Rautaliikkeessä, johon menimme oli ollut kampanja liesikuvuista, näytekappale oli vielä lattialla .... siinä oli moottori, sitten siinä oli pieni painauma hormissa ..... harmien harmi. Kuinka tuo painauma näkyy kun kupu on paikoillaan?, huomasimme, että se jää seinänpuolelle ja niinpä aloimme aivan huvikseen kyselemään kuvun hintaa? Myyjä antoi hintapyynnön, jota en hyväksynyt, vaan annoin oman tarjoukseni, jonka myyjä hyväksyi. Liesikupu odottaa nyt moottorin irroittamista ja paikoilleen asentamista. Eikä tuo painaumakaan harmita, siisti liesikupu ja edullinen!!!!

Ei kommentteja: