tiistai 28. kesäkuuta 2011

Uusia kokemuksia

28.6.11
Juhannus meni sateiden merkeissä. Savusaunan lauteilla ja jutustellessa kului aattoilta pitkälle yöhön. Yökosteus oli laskeutunut ja hiveli vilpoisesti paljaita jalkoja kun viimein hipsimme tupaan.

Mökin kuulumisista, listoja laitetaan ja mitä nyt muuta pientä, väliovet ovat paikoillaan. Pesuhuoneen puoli on valmis. Kaapistot ja vesikytkennät on laitettu. Suihkukaapin jätin loppujen lopuksi pois. Se oli jo osin asennettu kuten tuolla aikaisemmassa postauksessa kuvasta näkyy. Nyt suihkukaappi on myynnissä tori.fi sivuilla. Myynnin syyksi tuli tilanahtaus ja -suunnitelmien muutos, mutta ei se mitään, myyn kaapin pois. Tuvan puolella lattia odottaa laminaatteja, joku päivä nekin ovat paikoillaan. Puusavottaa on pidetty ja järvi näkyy mukavasti tuvan isosta ikkunasta.

Iltanuotiolla on myös istuttu ja ihailtu yöllistä maisemaa, kuunneltu yölintujen laulua, paistettu makkaraa ja hätistelty sääskiä. Ostin uistimen, sitähän olin suunnitellut jo aikaisempina kesinä. Sain 'kehuja' uistimesta, että sillä ei voi saada kalaa. Mutta annas olla oltiin yhtenä iltayönä kalassa, ja tällä 'kehutulla' uistimella saatiin kolme haukea ja muutama ahven. Ei ole koiraa karvoihin katsomista. Olen oppinut uistelemaan :)

Sain muuten olla mukana hirviampumaharjoituksissa ja ampuakin hirvikiväärillä seisovaan kohteeseen. Ja markan osumat neljä kertaa. Joka on ollut ampumaradalla niin tietää mitä nuo markan osumat hirvikiväärillä tarkoittaa. Kaikkea uutta sitä oppii, mutta olihan mielenkiintoinen kokemus.

14 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

No huh huh, markan osumat ja kaikkee:) Ihanhan tunnut kotiutuneen sinne paratiisiisi.Mikäs on ollessa.Varmaan tunnelmallinen juhannus yölintuineen kaikkineen.
Kiva kuulla taas sinusta ja mökistä.
Rapsakoita kesäpäiviä sinne laiturille ja Roopelle terkkui.
KAisa

Nina kirjoitti...

Nuotiolla ollaan mekin istuskeltu ja tuttavien savusaunassakin kävästy! Eli samat on meillä olleet kujeet ;-D
Hieno kalaonni sinulla käynyt kertakaikkiaan! Ja muutakin mukavaa olet touhuillut.
Nautitaan kesästä ja kiva oli tosiaan kuulla sinusta! :)

Rahkasammal kirjoitti...

Roope valvoo rantaa yhtä terävänä kuin ennenkin :) Ja emäntä harrastelee uusia asioita! Niinhän sen pitää ollakin näin kauniina kesänä :) Mukavaa kesää Kaisa ja Nina :)

Marjatta kirjoitti...

Tulehan kun kerkiät niin heitetään verkot. Nyt siiat on syvänteissä. Elokuussa järvitaimenen narraaminen. Voihan vitsi kun olet oppinut virvelöimään. Minä vaikka olin kalamiehen puoliso en uskaltanut matoa laittaa koukkuun "olletikki" ottamaan kalaa verkosta sillä sehän sätkii ja potkii.

Rahkasammal kirjoitti...

Olisi kyllä jännä heittää verkot. Täytyy sanoa, että sitä hommaa en ole koskaan tehnyt, mutta eikö me ne veteen saatas. Sain muuten arviopisteet tuosta virvelöinnistä 8+, parempikin olisi kyllä voinut olla, mutta kun ottaa huomioon että vasta oli oppi mennyt perille, eihän sitä voi olla mestari heti, vai :) Ja kyllä me ne kalat saadaan keitto/paistokuntoon, ei tee tiukkaa :)

Maija kirjoitti...

Onpas kiva kuulla sinustakin välillä, Raksa kuuluu hyvin tenevän.
Nauti toki myös tästä kauniisa suvesta.
Mukavaa kesän jatkoa sinne.

Rahkasammal kirjoitti...

Mukavaa kesän jatkoa myös sinulle! Nyt on ollut muutama päivä hellettä, ettei auta kuin varjosta suunnitella mitähän tekis, hih:)

Leena kirjoitti...

Olipas hauska nähdä sinua ihan "livenä" pitkästä aikaa, sitten näimme vielä kaupungilla entisiä miespuolisiä työkavereita, päivä meni tosi nopeesti, juttua riitti ja löysin uuden putiikin Seinäjoelta
Hyvää ja lämmintä kesänjatkoa sinulle ja "uusisille tuulille" elämässäsi

Rahkasammal kirjoitti...

Kuin myös, oli kiva tavata pitkästä aikaa. Kierreltiin muuten 'uudessa kauppakeskuksessa' muutaman tovin. Ei ole tullut ennen käytyä.
Kiitos toivotuksista, sinulle myös mukavaa kesänjatkoa:)

Kirsikka kirjoitti...

Hienoa aina löytyy uutta mitä voi harrastaa. Me naiset olemme niin aktiivisia. - kirsikka-

Rahkasammal kirjoitti...

Näin on! Kannattaa kulkea silmät auki :))

Marjatta kirjoitti...

Tämän päivän "etappi" on saavutettu,eikös vain ja huomiseta sinulla alkaa uusi jakso.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa tulin lukemaan kuulumisia ja ihan nopeasti katsottuna olen näkevinäni täällä ILOA ja ONNEA ..... ihanaa:)))

Rahkasammal kirjoitti...

Näin on ikää tulee, ja kesä kuluu. Kyllä sinulla marke on tarkat silmät, hih!