keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Lunta saappaissa ja pitsiä ikkunassa

29.-30.11.11
Nyt sitä lunta tuli! Viitisen senttiä oli yönaikana lunta satanut ja ulkotyöt on näillänäkymin tehty. Tottahan lumi voi vielä sulaa, mutta märkyys jää. Onneksi noita ulkotöitäkään ei ole kun saimme kaatopaikalle vietävät kasat toimitettua pois ja pojat hoitivat klapien pinoon laittamisen, kun me olimme ensin kaikki poltettavaksi kelpaavan puutavaran katkoneet ja kasanneet.

Sisätiloissa mennään harppauksin eteenpäin. Isompi makuukamari on valmis, tarkoittaa, että listat ja valot ym. on valmiina. Tuotiin sinne 'monitoimihyllystö', johon saa laitettua tv:n, tietokoneen tai mitä nyt keksiikin.

Tupakin on saanut ilmettä (vaikka lattia on vielä päällystämättä). Pitsiä pitsin päälle :)) Saimme erkkerin ison ikkunan listoitettua niin innostuttiin laittamaan verhotangot ja verhot. Olin aikaisemmin tuonut mökille verhoja, ja yllätys yllätys kaikki verhoehdotukset olivat pitsiä. No laitetaan sitä laatua, ja nyt katsotaan pitsien lomasta järvelle, hih hih.

Suunniteltiin, että vietetään joulu mökillä, siitä tuo puolivalmiina kalustamisen innostus.

Kodinhoitohuone pienessä komeudessaan. Se ei tosiaan ole koolla pilattu, mutta on toimiva kokonaisuus.

7 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Täällä Lapissa (Sumatiellä sataa vettä.Lunta ei ole näkynyt tänätalvena.Kyllä olet saanut nätiksi.Johan on varmaan kotoinen tunne.

Kirsikka kirjoitti...

On teillä siellä niin nättiä ja somaa.

Rahkasammal kirjoitti...

Lumi on sulannut ja lämpöasteitakin on. Uutta lunta sieltä on tulossa kuitenkin. Kyllä noiden verhojen laittaminen antoi mukavan ilmeen huoneeseen ja loi viihtyvyyttä :)

Leena kirjoitti...

Kaunista ja tunnelmallista. Hyvää joulunodotusta.

Leena kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Leena kirjoitti...

Mikähän tässä on, viikko sitten laitoin viestiä, ei tullut esiin ja nyt tuli kaksi kertaa.
Mutta onneksi nyt toimii taas!

Rahkasammal kirjoitti...

Otin tuon taustakuvan pois. Sekin saattoi sekoittaa sivuja??? Nyt kommentiosa toivottavasti toimii.