maanantai 28. elokuuta 2017

Hankintoja kesäkeittiöön - inspiksiä

Tuttavaperhe oli ostanut vanhan koulun, jonka olivat muuttaneet asuinkäyttöön. Perheen tytär piti kesäisin kirpparia ja tottahan mielenkiinnolla tutustuimme kirpparin tarjontaan. Kiertelimme ja tarinoimme ...... Olimme jo lähdössä kun huomasin vanhat, koulussa käytössä olleet umpipuujakkarat. Istahdin kokeeksi yhteen, ei yhtään hassumpi istuinkokemus. Kysyin olivatko ne myynnissä, johon perheen rouva totesi, että paljonko niistä maksan ...... niin myyntiä voidaan harkita. Sanoin tarjoukseni, ja se hyväksyttiin. Ja niin olin 6:den jakkaran omistaja. Pitää katsoa jatkossa, josko maalaan ne uudelleen.
Tämän minä olen aina halunnut *naurua*. Ja nyt sen löysin. Mietin kesäkeittiön ruoanlaittoa, lämpöä ja tilansäästöä ja löysin tori.fi:stä esineen, joka täyttää kaikki em. vaatimukset. Ajanpatinaa siinä on, mutta muuten on ehyt ja toimiva. Toisaalta sen vois jättää tällaiseksi, mutta nuorella väellä on muuta mielessä, joten viikon päästä hella pääsee hiekkapuhallukseen ja sitten maalia pintaan. Päästä hyvään kotiin, oli myyjärouvan toivomus, ja sinne se kyllä pääsee :)

8 kommenttia:

Nila kirjoitti...

Hei tulin vierailulle. Hemmetin hienot tuolit olet ostanut ja hellan, olen vähän kateellinen. Minä olen ostanut myös jonkinverran tori. fi. Joskus on onnistunut hyvin ja joskus ei. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin. Hyvää loppuviikkoa.

Rahkasammal kirjoitti...

Nuori väki oli otettu jakkaroista ja hellasta, tietysti siinä sivussa tuli vähän kompaakin, mutta kun itse on tyytyväinen, niin hyvä niin :) Tulen mielenkiinnosta tutustumaan blogiisi. Mukavaa jatkoa viikollesi.

Nila kirjoitti...

Kiitos sinulle kun kiinnostuit blogistani ja liityit lukijaksi minä tein samoin liityin lukijaksi blogiisi.

Rahkasammal kirjoitti...

Kuin myös, kiitos lukijaksi tulostasi. Odotellaan värikylläistä syksyä!

Onneli kirjoitti...

Kivan näköiset tuolit löysit.

Rahkasammal kirjoitti...

Eikös olekkin. Sopivat hyvin kesäkeittiöön :)

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

Kauniit tuolit ja ihana hella! Kesäkeittiöstä tulee varmasti upea. Aurinkoista syyskuun alkua!

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos. Huomenna hella lähtee hiekkapuhallukseen! Lämpimiä syyskuun päiviä kauniiseen puutarhaasi :)