lauantai 29. tammikuuta 2022

Sekottaja sekosi......

Postasin tuolla aikaisemmin pakkasen vaikutuksesta vedenkulkuun mökillä. Onko putket jäätyneet yhtäkkisten pakkasten tultua? Olihan niitä, suihkun sekottaja oli rikkoutunut ja juoksutti vettä koko ajan.
Näiden mökkivuosien aikana ei ole kertaakaan sattunut putkien jäätymistä. Talvet ovat olleet sen verran leutoja ja ohilämpö kaivolta tulevaan letkuun on ollut kytkettynä. Nythän ohilämpöä ei ollut laitettu päälle. Toinenkin unohdus oli, ilmanvaihtoventtiilit olivat liian suurilla pesutiloissa ja kodinhoitohuoneessa. Ei kannattaisi luottaa aikaisemmin olleeseen, ts. pakkaset tulee kun tulee ja joka talvi voi olla erilainen.
Taisin mainita, että hankin uuden sekottajan, joka siinä vaiheessa odotti mökille vientiä ja paikoilleen asentamista. Tälle viikonlopulle poika meni mökille ja laittoi uuden sekottajan paikoilleen. Aikoi seurata, että ei vuoda.
Lunta on satanut ja katolta roikkuu lumikielekkeitä ..... Sanoin pojalla, että katolla on aurinkopaneelit lumen alla, joten paras jos ei rupea lunta katolta lapioimaan. Ei aikonut koskea, vaan odottaa suojasäätä :)

Ei kommentteja: