keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Tontin raivaus

Toukokuun lopussa v. 2005 alkoi sitten kaivuutyöt tontilla. Kaivinkoneurakoitsija oli paikallinen, joten työt etenivät jouhevasti. Yhteistyössä hiekan tuojan ja kaivuun kanssa työ eteni niin, että saimme tien ja pihatasaukset pettämättömään kuntoon.

Keltainen merkkikeppi!
Tien pohjatöitä tehtäessä joutui hiekka-auto ajamaan tontin tietä täydessä lastissa. Lopulta tie petti ja auto upposi aksiloita myöten. Kaivinkone tuli apuun ja veti auton pois. Tietä yritettiin pohjustaa, mutta se ei vain kestänyt. Lopuksi ei auttanut muu kuin katkaista Bonvestan tie, että yläpuolinen vesi saatiin juoksemaan rinteeseen. Johan rupesi mökkitiekin kestämään.

Vesi makaa tienpohjalla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ojsan ! :) Nyt tupsahdin tämmöiselle sivullesi ja näin on jälleen uusi blogi syntynyt, kivaa ! :) Ja ONNEA uudelle blogillesi !!!
Mielenkiintoista :)
Täällä tullaan tapaamaan usein myöskin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kappas vaan,tässä tupsahdin uudelle blogille.Kivahan täältä on seurata mielenkiintoisia asioita.On kyllä kiva kun lintukin on päässyt laulaa lurittelemaan sivuille.

Rahkasammal kirjoitti...

Hellumarja; Tein tämän blogin aivan kesämökkiä varten, tänne siirrän kotisivulta aineistoa, niin pysyvät aiheet kasassa. Kiitos onnentoivotuksista! Ei yhtään hassumpi tämä bloggeri. Muokkausmahdollisuus vielä laajempi kuin noissa aikaisemmissa pohjissa. Mukava kun täälläkin tavataan, kommentia vain!
Mukavaa päivää sinulle Hellumarja!


Marjatta; Hyvin vielä muistit eiliset opit! ;D Siirrän aineistoa kotisivuilta ja tiivistän sitä samalla. Tottahan tuo laululintu pitää täälläkin olla, on niin hassu, että hymy tulee kun sitä kuuntelee.
Mukavaa päivää sinulle!