keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Jäät sulaa - vesi nousee


Järvessä nousee vesi! Vartiokivi, joksi olen tuon ison kiven tuossa rannassa nimennyt, on jäänyt jo kauas veteen. Tuohon oikealle olemme suunnitelleet grillikatosta, mutta nyt sen paikka on arvioitava uudelleen. Maasto vettyy liian pahaksi, jotta siihen kannattaa mitään rakentaa, ei jalaksillekkaan! No onneksi toinenkin vaihtoehtopaikka grillikatokselle on. Nyt kun ranta alkaa olemaan koivikolla, isoja mäntyjä ja kuusia on kaadettu, niin tuo toinen paikka grillikatokselle on varmasti parempi jo maisemankin suhteen!
Tällaiselta näyttää ranta panoraamana!

6 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Olet käynyt katsomassa kevättulvaa rakennustyömaalla?Kyllä vesi on korkiaalla.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, täältä itä-suomesta on vaikea kuvitella millainen mahti voi kevättulvalla ollakaan! Meidän pihapiirissä ei vettä ole, kaivo vain ja pieni suihkulähde. Olenkin alkanut suunnittelemaan vähän isompaa vesiaihetta, puro olisi kiva.

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta; Sain kuvia! En muista, että vesi olisi koskaan aikaisemmin ollut noinkin korkealle!;)

Rahkasammal kirjoitti...

Keijukainen; Liikkuva vesi on mukavan rauhoittavaa. Jossain näin puron rakennettuna, siihen oli vielä lisätty joitain kukkapisteitä vesikasveista, oli tosi kaunis!;)

Nina kirjoitti...

Meillä on jo järvi sulana ollut parisen viikkoa.
Jonkun verran meilläkin keväisin vesi nousee ja viime vuonna etenkin ja siitä valiteltiin, kun sen korkeutta voi säädellä.
Huomenissa taas auton nokka kohti mökkiä ja siellä odottavia hommia.

Rahkasammal kirjoitti...

Nina; En muista, että tuo vesi ois koskaan meidän aikana noussut noin korkealle! Tuollakin alkaa kuulemma järvi olemaan sulana, sorsat ja joutsenet hakevat pesäpaikkoja. ... Mies tekee mökillä puunkaatoja, mitä selältään voi ja minä olen ollut kotinurkilla ... kohta sinne suunnistan minäkin :)
Mukavaa mökkireissua sinulle!