lauantai 2. toukokuuta 2009

Katsotaan kesään!


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko mökkikausi on täysillä käynnistynyt? Tosi ihana ilma on ainakin nyt - olin tuolla parvekkeella ja ihan liian kuuma siellä jo tuli:)

Marjatta kirjoitti...

Kesä on siellä teillä pitkällä kun kukat on loistossaan mutta missä on ruusut,ei minun silmääni osunut.Kesä alko ja Vappu ja poja meni.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Niin tuntui sulavan. Aurinkokin muistaa meitä päivittäin. Miten onkaan ihanaa.
Terveisin Kaisa

Rahkasammal kirjoitti...

Marke; Mökillä on lunta vielä ja järvi jäässä. Isäntä siellä mökillä on ollut pitempiäkin aikoja, mutta itse menen myöhemmin :) Lämmintä on täällä toistakymmentä astetta. Tulee vain kylmästi:)

Rahkasammal kirjoitti...

Marjatta; Ei täällä vielä mikään kuki ;D Odotellaan kaunista kesää!

Rahkasammal kirjoitti...

Kaisa; Sanos muuta, kyllä se kesän tulo onkin ihanaa kunnon talven jälkeen! Terkkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olisi kyllä tosi kiva päästä sinun listallesi, kiitos vaan kovasti. Minä haluan myös laittaa sinut blogiystäviini! Ihanan kesäistä ollut muutama päivä meilläkin, harmi kun ensi viikoksi luvattu jo viileämpää. Toivotaan kyllä sadetta, että pöly laskeutuu ja miten lehdet sen jälkeen avautuukaan:)

Rahkasammal kirjoitti...

Keijukainen; Nyt on nimi listassa ;) Voit aivan hyvin lisätä minutkin listaasi:) Blogissasi on mukava käydä ja näin löytyy helpommin ;)
Ilmat olivat aurinkoiset tänään, mutta huomenna ovat sitten luvanneet vettä ... se on mukavaa kun luonto rupeaa viheriöimään:)

kate kirjoitti...

Kiva nallukka siellä kurkkii ikkunasta!
Kevät on totta tosiaan jo pitkällä, mikäs sen parempaa pitkän talven jälkeen.
Nautin kyllä tosi paljon näistä kesän merkeistä.

Rahkasammal kirjoitti...

Täälläkin alkaa tuo nurmikko olemaan tasaisen vihreä, onneksi ennätin haravoimaan ennen noita sateita. Nyt on satanut päivittäin, mutta on se mukava kun tuo kesä edistyy ja tulee lämmintä!:) Oikeastaan kesästäkin nauttii, kun oli tuo kunnon luminen talvi :)
Mukavaa viikkoa sinulle!