lauantai 25. heinäkuuta 2009

Ha haa sain nimen ..... huutaa Rantavahti!!!!!

Kävin mökillä torstaina! Varjelkoon! ... missä kunnossa Rantavahti oli. Hiukset (kuusen oksa) riippuivat toisella korvalla, toinen korva oli repsahtanut alassuin, silmälasit roikkuivat sen kunnossa olevan korvan varassa .... no 'jaloillaan' se oli! Mitä sinulle on tahtunut kyselin, oletko sinä tapellut ja kenen kanssa? Enkä ole tapellut .... ja mikä se nimi on ..... tässä saa olla tuulen armoilla, kun sekään ei tunnista tällaista nimetöntä torsoa, vaan käy täysillä päälle! Tuuliko sinua on repinyt minä päivittelemään .... älähän huoli, asetellaan hiukset järjestykseen ja käännetään tuo korva pystyyn ja silmälasit paikoilleen ..... no nyt sinä olet taas oma itsesi .... onko nyt hyvä? No on on, mikä se nimi on vai saitko sinä ehdotuksia ystäviltäsi? .... sain sain odota nyt!

Olin valinnut ehdotuksista mielestäni sopivan nimen, mutta kun näin tuon yhdellä jalalla seisovan ja tuulen repimän rakkaan Rantavahtini, nimi vaihtuikin ROOPEKSI ...... Esitin nimen kauttarantain, no kun sinä olet .... sinulle sopisi.... olet juuri sen näköinen .... kun tuo tuulikin sinua riepoo ...... !!!!! Rantavahti katsoi rilliensä läpi eikä puhunut mitään .... minä puhuin ja perustelin ..... ole jo vaiti Rantavahti tokaisi, se on hyvä nimi. No hyvä, asiahan on sitten hoidettu, ja lähdin kävelemään tuvalle päin ..... mitenkäs se menikään se Rosvo-Roope laulu kuulin vielä Rantavahdin mutisevan ... Kato kehveliä kun rupeaa vielä laulamaan....!

Kiitos teille ystäväni, kun annoitte hienoja nimiehdotuksia Rantavahdille, saduissakin on mukava elää :D

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana satu rantavahdista..ihan ku se tosiaan eläisi, siis aikuisten oikeasti. Onnea hänelle vaan uudesta nimestä!!!

Marjatta kirjoitti...

Hassusti oli Roopelle käyny ja ilman varjelusta nimikin löytyi eikä ollut kadonnut tietämättömyyteen.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Hyvä Roope, olet nimesi ansainnut.
Minkähänlaiset bakkanaalit sinulla on siellä emäntäsi poissaollessa ollut kun itsesi noin hurjaan kuntoon olit saattanut? Liekö ollut kylän tyttölöitä bikineissään soutelemassa vai mitä?
Rauhallisempaa viikkoa koko Rahkasammalikkoon.

Rahkasammal kirjoitti...

Keijukainen; Roope kiittää ja elää satuelämää entistä ehompana ;D


Marjatta; Tuuli kävi kimppuun, mutisee Roope .... olisikin sellainen myrsky, että oikein!;)


Pajupirtti; Kyllä noita soutelijoita oli jos jonkinlaisia .... mutta älä sano tuolle emännälle ... se luulee omistavansa minut!
Mukavaa viikkoa sinne Pajupirtiin, toivottelen ja odottelen, että tuo emännyys keksii vielä jotain hauskaa minulle ;D

selma kirjoitti...

Nimi Roope sopii kuin nakutettu vaikka oisinkin ehdottnut sille nimeksi Rantapantteria :D, onneksi myöhästyin koko hommasta :)

Rahkasammal kirjoitti...

Oli niin Roopen näköinen kun sen tuulen riepottamisen jälkeen näin, kaikki oli vähän vinksollaan ;DDDD

Nina kirjoitti...

Roope on oikein sopivä nimi rantavahdille!:)

Rahkasammal kirjoitti...

Eikö vain ;) Viimeksi kun Roopen näin, kuusenoksa riippui kuivuneena toisen korvan varassa. Hymyhän siinä tuli. Panin käytetyn saunavastan uudeksi hatuksi ;DDDD