maanantai 1. marraskuuta 2010

Löytöpäivä

Eilen kun tulin mökiltä suunnittelin käyväni ensiarkena kaupungissa. K-raudassa kävin ottamassa selvää tuosta vessanpytystä, tuleeko hintaetua, jos se otetaan liikkeen kautta. Se selviää ensiviikolla, kun saavat yhteyden henkilöön, joka siitä pystyy päättämään tuolla tavarantoimittajan päässä. Kompostori jäi vielä hakematta samoin ikkuna- ja ovitiivisteet, mutta haen ne huomissa päivänä.

Nuo kytketyt valot (led), jotka toimivat tällähetkellä mökillä ovat liian hämärät. Olemme polttaneet halogeenilamppuja lisävalon saamiseksi (oikeita sähkösyöppöjä) ja siksi ostin K-raudasta kaksi seinävalaisinta. Toisen sijoitan erkkerin isojen ikkunoiden välipuuhun ja toinen menee parvelle. Mökillä on ledivalot keittiössä, kamareissa ja portaikon seutuvilla. Parven toiseen päähän saa valot toimimaan roikalla.

Ja sitten vielä käynnit Lidlissä ja kirpparilla. Lidlistä ostin englantilaisen hedelmäkakun, vai mikähän lie ollut, mutta syömistä siinä ainakin on :) Kirpparilla tein löytöjä, kaunis valkoinen valoverho erkkerin ikkunaan. Keittiön ja pyykinhoitohuoneen ikkunoihinkin löytyi uudet, melkein käyttämättömät verhot. Aikanaan panen kumpaankin tilaan samallaiset, kapalliset verhot ;)

Edit 2.11.: Ostin 470 litraisen Keter-kompostorin, samoin ostin samalla kertaa tiivistenauhat ikkunoihin ja oviin.

Tuo tappi mikä tuossa valoverhon ja seinävalaisimen välissä törröttää, on talouspaperiteline, tukevaa takorautaa. En malttanut jättää ostamatta, maksoi vain 3 euroa.

7 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Asioita joita olet hoitanut yhdelle päivälle on tuottanut hedelmää.Samoin tuo verhokin on kaunis ja yksityikohtana tuosta lamunlaatikon sisällöstä sekä, taloupaperiteline.

Leena kirjoitti...

Kyllä sää olet puuhakas tuon mökin suhteen. Jonkun pitäs keksiä sut Remonttireiskan ohjelmaan kertomaan kuinka homma toimii!
Ihania löytöjä!

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos tytöt kommenteista:)
Minä nyt niin tiijä tuota Remonttireiskan ohjelmaa, hih hih!
Mukavaa viikonloppua :)

Nina kirjoitti...

Heipsistä Marja-Leena!
Mukavia ostoksia olet tehnyt mökille! Touhukas ja ahkera olet kyllä ollut. Täytyy hattua oikein nostaa! Meinaatko joulua mökillä viettää?

Rahkasammal kirjoitti...

Heippa Nina! Kyllä tarkoitus on, että mennään jo jouluviikolla mökille, osa tulee töitten vuoksi sitten jouluksi :) Oletteko te viettäneet joulua mökillä?

Nina kirjoitti...

Eipä olla mökillä joulua vielä vietetty, vaikka monasti on mielessä ollutkin. Meillä kun ei ole siellä sähköjä niin hiukan se rajoittaa toistaiseksi.

Rahkasammal kirjoitti...

Kyllä tuo sähkö on mökillä hyvä olla. En usko, että edes suunniteltas mökille menoa, jos sitä ei olisi.
Joskus vuosia sitten, kun oli tuo toinen mökki ja siellä ei ollut sähköä eikä muutenkaan erikoisen viihtyisää, jotkut porukasta nautti ja jotkut ei, puolikylmää jouluruokaa, ääk!