sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Mökillä 29-31.10.10

Perjantaina ajelimme mökille. Iltapäivä alkoi olemaan jo pitkällä, mutta rupesimme kuitenkin tutkimaan ja asettelemaan sähkötoiminnat päälle. Pikkupakkasta on öisin ollut mökilläkin, mutta lauantaita vasten yöllä satoi lunta, joka päivällä muuttui vesisateeksi ja rännäksi. Sunnuntaina oli taas lämpöasteita, mikä olikin mainio sää tehdä loppuja ulkosiivouksia. Hajallaan olleet oksat keräsimme yhteen kasaan, ja oksimme ohkaisia puita sopivan kokoisiksi rangoiksi odottamaan pätkimistä. Rantakin tuli siinä sivussa putsattua, vanha vesiputki kiskottiin irti ja vietiin talteen. Mukava oli taas kierrellä ja ihastella aikaansaannoksia.

Lauantaina jutustelin naapurin kanssa talven lumen aurauksista, ja sekin asia tuli järjestykseen. Nauroinkin pojalle, että saamme nuo muut hommat hoidettua, niin alkutalvesta pääsen täysillä noiden sisätöiden kimppuun ts. katselemaan niille tekijää. Mielenkiinnolla odotan sitä aikaa.

Missä ihmeessä se ulkovalojen rele on .... löytyihän se.

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Olet onnellinen kun sinulla on tuollainen mökki, ihana. Minä jatkan haaveilua!

Marjatta kirjoitti...

Mökillä on aina kiva touhuta kaikenlaista.Pihakin on putsattu lehdistä.Minä en ole käynyt sen karpaloreissun jälkeen.Taidan käydä kun käyn puolison(Osmo)haudalla.

Rahkasammal kirjoitti...

Kyllä tuolla on kiva tehdä hommia, omaan tahtiin itselle ja tietää, että paikat pysyy kunnossa. Leena ne haaveet voivat toteutua nopeastikin:) Marjatta, käyt mökilläsi kun tilaisuus tulee, älä ota paineita.