tiistai 26. lokakuuta 2010

Muutto silmissä

Olen suunnitellut aivan käytännön syistä mökkipaikkakunnalle muuttoa. Eilen kävin asioilla kaupungissa ja muutenkin siellä hupeni koko päivä. Tapasin entisen työkaverinkin, ja siinäpä aikaa kului kuulumisten vaihtamisessa.

Aivan mielenkiinnolla odotan uuteen asuinpaikkakuntaan tutustumista, tietysti ensin nettisivuilta ja soittelemalla. Kerroin muuttosuunnitelmista keski-suomessa asuville ystävilleni, niin nämä nauroivat, ettei sinulla varmasti aika pitkäksi tule. Otat auton ja ajelet ihmisten ilmoille, jos ehdit :) ja nettiyhteys toimii.

Kehittelen suunnitelmaa, ja hoitelen keskeneräiset asiat ....
Here I come ....

Roope-rantavahtihan se siinä nojailee :)

6 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Rantavahti ojentelee käsiään ja toivottelee tervetulleeksi uuden kunta vai kaupunkilaisen.VOI KAHISTUS KUN LUIN Tuon MUUTTO AIKEEN.Ei nyt sentään.

Rahkasammal kirjoitti...

Kukas se siellä kauhistelee :))))

Piri kirjoitti...

Siellä taitaa puhaltaa mutoksen tuulet. Mutta sitähän sanotaan, että parempi kertarytinä kuin ainainen kitinä. Rohkea olet.

Rahkasammal kirjoitti...

Eikös niinkin sanota, että raivaa vanha pois, niin voit rakentaa uutta ja parempaa :)*haleja* rohkaisusta.

Leena kirjoitti...

Rohkea rokan syö... Mutta mökkimatka lyhenee ja maisemat vaihtuu, uudet tuulet puhaltaa, jos vaan antaa niille mahdollisuuden!

Rahkasammal kirjoitti...

Leväytän kaikki tuuliaukot auki, ja nautin ihanan raikkaasta tuulesta, joka saa kosteutta järvestä ja valoa auringosta. *Haleja* Leena kannustuksesta :)