perjantai 1. lokakuuta 2010

Vielä kerran samaa asiaa

Olen saanut muutaman kantaaottavan kommentiviestin. Anonyymeiltä tulleisiin viesteihin en vastaile, vaan poistan ne. Nämä panivat kuitenkin miettimään olotilaa mikä blogissani tällä hetkellä on. Jos koko ajan kipuilee tapahtumien kanssa, jotka muuttavat koko elämän, ei niitä voi salata. Tapahtuneisiin asioihin viittaa, pettymys paistaa kirjoituksen läpi ja lukija luo oman kuvansa yksittäisistä postauksista joita lukee. Niinhän me teemme kun vierailemme vieraassa blogissa, jos emme vaivaudu tutustumaan blogiin tarkemmin. Tässä puhuin avoimista blogeista. Nyt kerron tapahtumista, jotka antavat/antoivat aihetta noille viittauksilleni.

Netissä on pilvinpimein seuranhaku ym. seksisivuja, joihin pitää kirjautua ja niistä sitten haetaan jos minkäkinlaista seuraa. En halua olla tiukkapipo, mutta jos avioliittoon sekoitetaan nuo edellämainitut seuranhaut ja chattailut ja normaali elämä ja toimeentulo ym. siitä kärsii ja en sitä hyväksy, niin sitten olen tiukkapipo. Niinhän meidän kaksikymmentä vuotta kestäneessä avioliitossa kävi, että nämä chatit, seksilinjat, webcamit ym. astuivat miehen elämään ja kaikki muu jäi toisarvoiseksi.

Ajan kuluessa on paljastunut, että tuosta kahdestakymmenestä avioliittovuodesta on kymmenkunta vuotta ollut sitä chattailua, liittymismaksujen maksamista, laskuja maksullisilta seksilinjoilta, joka lopuksi huipentui siihen, että oltiin viittävaille konkurssissa ja mies ilmoittaa 'lähtevänsä omiin leipiin, että tulee paremmin toimeen'. - Voi kysyä, että enkö minä vuosien kuluessa huomannut mitään? Tottahan vihjeitä tuli, sitä en voi kieltää. Kun 'hyvän selityksen' saa ja kieltäviä yhteydenottoja, niin sitä luottaa ja uskoo toiseen. Lisäksi mies majoittui mökille, 'rakennan ja pidän paikkoja kunnossa' kuten hän sanoi kun keskeneräiselle mökille menoaan ihmettelin.

Näin jälkeenpäin on hyvä olla jälkiviisas, mutta se on turhaa, sillä kyllä tuollaiset keinot keksivät. Olen hakenut eroa, ja mies on 'omissa leivissä' kuten hän halusikin. Yksi hyvä puoli viimetapahtumilla oli, eipä tarvi enään kuunnella vakuutteluja 'hyvästä aviomiehestä', mikä hän kuvitteli olevansa. - Hassua, nämä tapahtumat eivät kuitenkaan horjuta uskoani, että vastuuntuntoisia miehiä on, kaikki eivät ole samalla muotilla valettuja.

Ei kommentteja: