tiistai 12. lokakuuta 2010

Epäluulon ensi askeleet

Tilanne oli seuraava. Tekijä, jonka kanssa keskustelin tuosta vedenpuhdistajan huollosta soitteli ja pyysi lähettämään vesianalyysit ym. jo kertaalleen hoidetut paperit ja asiat. Sanoin, että vesi on tutkittu, kyse on tuosta puhdistajan mekaanisesta huollosta, tarkistuksesta, että sitä massaa on riittävästi.

Eilen soitin WatMannille, suoraan huoltoon ja kerroin mistä ja minkälaisesta vedenpuhdistajasta on kyse. Sieltä annettiin seikkaperäiset ohjeet, mitä on tehtävä (huolto 2 krt/vuosi, joka käsittää ejektorin puhdistuksen ja massan tarkistuksen/ lisäyksen) ja huolto-ohjeet löytyvät heidän firmansa nettisivuilta mediatiedostona.

Sitten kysyin massasta, mistä sitä saa? Sanoi, että voivat massajauheen lähettää suoraan asiakkaalle, mutta he voivat panna sen jonkin lvi-liikkeenkin kautta tulemaan. Kerroin, että olin kysellyt muutamasta liikkeestä toimintatapaa, käskettiin ottamaan yhteyttä johonkin lvi-mieheen, joka sen jauheen hommaa. Pyysin heitä lähettämään massajauheen postissa, en ota sitä välikäsien kautta, ja samalla kirjalliset huolto-ohjeet ko. vedenpuhdistajalle.

WatMannin huollosta kehoitettiin ottamaan heidän huoltopuolen puhelinnumero muistiin, he voivat auttaa sieltä suoraan, jos ongelmia tulee. Katsoin mediatiedostot huolto-ohjeista, ja kyllä ne niin selvät ja hyvät ohjeet on, että ilmoitin 'omalle' lvi-miehelle, että hänen ei sitä huoltoa vedenpuhdistajalle tarvitse tehdä se hoituu muulla lailla.

Kysyin vielä WatMannin huollosta sitä, että jos massan pinta laskee liian alas rikkoutuuko vedenpuhdistaja. Vastaus oli, että laite ei mene rikki, mutta vedenlaatu kärsii jos massaa ei ole tarpeeksi, tottakai, mutta tulipahan kysyttyä.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

No on ollut taas tällepäivälle touhua riittämiin asti siellä kuin täälläpäässä.Lumi tuli yön aikana ja piti kerätä puutarhavälineet odottamaan tulevaa.Pohdintaa......?

Rahkasammal kirjoitti...

Täällä oli myös maa valkoisena yön jäljiltä, kyllä se talvi tuosta pikkuhiljaa tulee!