tiistai 5. lokakuuta 2010

Vauhdikasta menoa

Päivällä lähdin hoitamaan asioita. Ajelin Nesteelle ja ostin koko rengaspaketin, uudet nastarenkaat, vanteille ja alle laitettuna. Huomenna vien vanhat talvirenkaat sinne niin laittavat uudet kuntoon, myöhemmin käyn laitattamassa alle. Omistaja nauroikin, että kylläpä rouva on aikaisin rengasasioilla, ja lisäsi siihen, että yleensä ne tahdotaan jättää viimetippaan.
Sitten ajelin Sopurahaan. Eihän siellä niin paljon isoäidin verhotankoja ollut kuin olisin tarvinnut ja joita olin suunnitellut. Niin päädyin näihin toisiin, pitkään piti miettiä, mutta hyvät nuokin ovat. Kapan saa asettumaan siististi, kun verhot ovat kahdella tangolla. Tangon leveysvarassa en pihtaillut, vaan sitä noissa kaikissa tangoissa on. Nyt voi aloittaa verhojen suunnittelun.

Tulihan vielä käytyä k-raudassa, s-marketissa, apteekissa.. kylläpä minä olenkin ollut menossa. Kotiin päästyä palkitsin itseni karkeilla. En syö paljoakaan karkkia, mutta nyt päätin poiketa säännöistä.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Turvallisuus on ensi ehto ja sitten muut.Eihän meistä huolehdita kuin me itse itsemme.Kaikkia hankintoja teetkin on eteenpäin,niin se vain on.Pitäähän sisältäpäinki itseä hemmotella omista saavutuksistaan.HYVÄ......

Rahkasammal kirjoitti...

Näinhän se on, nuo renkaat olisi pitänyt uusia jo viime talvena, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Syömättä taitavat karkit jäädä, oli niin iso pussi :))