perjantai 16. maaliskuuta 2012

Mökin rauhassa

16.3.2012
Ihana rauha ... mökillä. Kirjoitin eilen, että mökki on jäänyt käyntikerroiltaan vähäiseksi. Annas olla. Oltiin pojan luona, kun tuli viesti lattiafirmalta, että työt voitas tehdä tulevan viikon alussa. Ei siinä muu auttanut, kun ajella iltamyöhään mökille, katsomaan paikkoja. Tavaroiden siirtoa toisiin huoneisiin näyttää olevan, joten tupa tyhjäksi.
Lopputarkastuspäiväkin piti tarkistaa, kolme viikkoa aikaa. Ensi viikolla on soitettava kunnan rakennustarkastajalle ja sovittava päivä.

Tänä talvena on tullut sen verran lunta, että nyt kevään tullessa on jäätäkin muodostunut. Lähdimme ulkoilemaan. Tiet olivat liukkaat, joten potkuri oli otettava käyttöön. Siitäpä onkin aikaa kun viimeksi olen potkutellut .... joskus lapsuudessa. Silloin sitä kuljettiin potkukelkalla, kaupassa, koulussa ym. Nykyään tiet on sen verran hyvinhoidettuja, että vieppä sinne potkukelkka niin kantaa saat.

4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Vietän aikaa netissä.Kävin täälläkin.Ihanaa, kun olemme kohta keväässä!

Kirsikka kirjoitti...

Nauti keväästä ja rauhasta.

Marjatta kirjoitti...

Joutsenet ovat saapuneet "kai" sinne.Tänne ovat kiiruhtaneet(Rovaniemelle). Lapin Kansa kirjoitti ja jopa kuviakin oli.

Rahkasammal kirjoitti...

Tänään on mökillä satanut lunta. Eikös sanota, että uusi lumi on vanhan surma. Aurinkoista kevään odotusta jokaiselle. Kyllä joutsenia on näkynyt, mutta mökkijärvi on jäässä, ohi menivät :)