tiistai 15. toukokuuta 2012

Puuliiteri - suojaa puille

15.5.2012
En uskonut, että tuon mökin valmiiksi saattaminen vie noin paljon henkisiä voimia. Muutama päivä mökin katselmuksen jälkeen olin kaikkeni antanut, ajatus ei kulkenut ja olo oli muutenkin kuin puusta pudonneella ja välillä säikähtäneellä. Osuva kuvaus sen hetkisestä olotilasta. Nyt alkaa taas ajatus kulkemaan ja uusia suunnitelmia on. Niistähän mainitsinkin jossain aikaisemmassa postauksessa, että on katsottava liiterin paikkaa, varastoa ja kaivollekin on saatava jonkinlainen suoja.
Ensimmäisenä työnä on puuliiteri. Tilasin kehikon ja muun tarvittavan puutavaran, ne toimitetaan kuun lopulla. Sitä ennen oli saatava soraa ja rompoolia, rakennuspohjan tasaamiseksi. Paikka liiterille on katsottu monin silmin. Puut kaadettiin viime mökkikäynnillä. Soitin traktorimiehelle, hän tulee tasaamaan rakennuksen pohjan. Että näin ... :)

17.5.2012
Liiterin maapohja valmistui tänään. Rompooli levitettiin ensin, saatiin tukeva ja kivenkolot täyttävä pohja. Sen jälkeen traktorimies ajoi soran ja tasoitti sen. Laitettiin lavat liiterin puutavaralle. Lapio ja harava saivat kyytiä, kun tasoittelimme traktorin jäljet pihalta :)

4 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

No voi hyvänenaika! Tästä se sinun kesä alkaa ja uutta projektia pukkaa.Ei muuta kuin kärräämään hiekkaa.Työtouhuista kesää toivottelee.......

Kirsikka kirjoitti...

Kyllä sitä lisää hommaa löytyy kun on suunitelmia.Rojekteja löytyy. Hyvää tätä viikkoa.

Leena kirjoitti...

Kiva että tekemistä piisaa, kuka sitä jaksais olla vaan!
Minä näpertelen vain vähän pienempiä projekteja!
Kesäpäiviä Sulle toivottelen!

Rahkasammal kirjoitti...

Aurinkoisia kesäpäiviä teille jokaiselle :)