perjantai 13. kesäkuuta 2014

Aika palata mökin tunnelmiin

Nyt täytyy oikein ruveta miettimään? Joulu oltiin mökillä, kuten aikaisempinakin vuosina. Muuten mökillä ei paljoa käyty, mitä nyt pojat viettivät hiihto- ym. virkistysviikonloppuja.

Vanha selkävaiva otti vallan vuodenvaihteessa. Vaiva äityi niin pahaksi, että jumitti koko selän ja kuljin koukussa. Kävin tk:ssa ja sain lääkkeet tulehdukseen, kipuun, mahansuojaan ym. taisi olla viidet reseptit.
Sain vihjeen hyvästä jäsenkorjaajasta. Kun tulehdus laantui soitin ajan Kaustisen Jäsenkorjaukseen. Siellä kävin kahdeksan kertaa kolmen vartin hoidoissa alkutalvesta pitkälle kevääseen. Välilevyn pullistuma ja iskias vaiva, raskasta kantamusta tulee välttää, oli diaknoosi.

Eikä siinä kaikki, kun toinen kylki oli kohtalaisessa kunnossa tuli vaiva toiselle sivulle. Hammasta purren oikaisin selkää ja kävelin hitaasti. Selkä rupesi kestämään. Hoitokuurin viimeisellä käyntikerralla sain kehotuksen 'tulla heti, kun selkä rupeaa kramppaamaan, ei kannata päästää noin huonoon kuntoon kuten se oli kun tulin ensimmäisen kerran hoitoon'. Lupasin ja kiittelin. Sellainen stori.

4 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Olipa kiva mennä Rahkasammal sivulle.13.6.2014 nythän on onnen-ja onettomuuden päivä.Mökkielämä on sinulla alkanut.Minä olen täällä sinun puolesta onnellinen.

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Kyllä täällä on taas pitkästä aikaa ihana olla :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan väriset kukkaset kuvassa :)

Rahkasammal kirjoitti...

Taitavat olla Varsankelloja. Tykkään itsekkin tuosta väristä.