lauantai 17. kesäkuuta 2017

Tässä se nyt on - kesäkeittiö

Kyllä on runsasta noiden kesäkeittiöiden (huvimajojen ym.) -nimikkeen alla olevien tuotteiden nettitarjonta. Olen selaillut ilta illan jälkeen eri firmojen ym. sivuja. Löysinkö mitään? Tottahan sieltä löytyi monta hienoa (hintavaa), valmiiksi koottua ja itse koottavia, ilmaiseksi toimitettuja ja ei ilmaiseksi toimitettuja, perinteisiä 6-kulmaisia ja uudempaa mallia olevia, hyvinkin moderneja. Mutta ei sitä joka sytyttää, halusin isot ikkunat ja persoonalliset. Oliko vaatimukset kohtuuttomat? Jossain vaiheessa ajattelin, että rakennutan sen paikan päällä, mutta en sitten välittänyt ruveta siihen urakkaan. Eihän tuolla rakennuksella olisi ollut mikään kiire, hiekkoja pystytään ajamaan, levittämään ja tasaamaan vasta juhannuksen jälkeen, sitten on rakennuksen vuoro. Halusinpa vain, että rakennus on suunnitelmissa valmis.

Eräänä iltana onnisti. Silmiin pisti rakennuksen suuret ja erikoiset ikkunat, ne kiersi koko rakennuksen, valoa tulee ja ilta-auringon näkee ... yksi hyvä. Ikkunat on oikeaa lasia, eikä fleksiä ... toinen hyvä. Rakennus on suorakaiteen muotoinen ... kolmas hyvä. Joku oli rakentanut sen omien fiiliksien mukaan, ja minusta se oli erikoinen. Koko 2,2 m x 4 m, sopi tuohon 5 metriä vesirajaan -katekoriaan, jonka rakennustarkastaja aikanaan antoi. Tänään kävin rakennusta katsomassa ja samalla tehtiin kaupat. Jotain fiksauksia siihen täytyy tehdä. Muuten se on tukeva rakenteinen, noita järven syysmyrskyjä ajatellen. Odotan mielenkiinnolla, kun se aikanaan tontille tuodaan.

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Kyllä on hieno! En ole tuollaista ennen nähnyt! Sinua kyllä onnisti! Nyt vain nauttimaan!

Rahkasammal kirjoitti...

Eikös olekin. Täytyy sanoa, että sitkeys palkittiin. Pari kertaa olin jo lähettämässä tilausta, mutta en sittenkään. Onneksi en lähettänyt vaan näin tämän, tykkään.