tiistai 26. syyskuuta 2017

Syksyä ilmassa

Kesällä oli mökkitie lanattu ja siitähän oli tullut hyvä, samalla oli tienreunan vesakot katkottu. Mutta ... mutta se jokakesäinen, sateiden aikaansaama vedenseisonta paikka oli taas veden vallassa. Naapurit olivat aikaisemmin puhuneet ko. tiekohdan korjauksesta ... jotakin sille täytyy tehdä ja kaikkien mökkiläisten täytyy olla siitä tietoisia, ettei tienkorjausmaksu tule yllätyksenä. Siinäpä meni tovi kun soittelin mökkiläisille ja informoin suunnitelmasta. Kaikki olivat innolla mukana, että tie korjataan jne jne. Näillä suunnitelmilla tien korjaus tapahtuu tällä viikolla.

Vietiin samalla hella ja jakkarat mökille, ovathan siellä kun kesäkeittiön tilat ovat valmiina. Mittasin ja suunnittelin ... noinkin pieneen tilaan sai niitä suunnitelmia mahtumaan vaikka miten paljon. Otin kuvia kesäkeittiön sisätiloista, ovat apuna asettelumallina. Jännä katsoa miltä lopputulos näyttää.
Syksy on tullut mökille, värikkäät koivun ja haavan lehdet olivat pitkin pihaa ja kesäkeittiön terassia. Ranta oli myös saanut osansa, kauniin keltainen väri loisti ilta-auringon valossa. Valo osui juuri siihen, mihin se oli aina osunut ja nyt vastassa oli kesäkeittiön isot ikkunat.

6 kommenttia:

Leena kirjoitti...

On ihana kesäkeittiö, ja näyttää olevan niin hyvällä paikallakin! Mukavia syksyisiä päiviä siellä viettäville!

Päden paja kirjoitti...

Tuo kesäkeittiö on niin hieno..Kiva on suunnitella ja sitten kun on kokonaan valmis ja sisustettu niin kyllä on mukava puuhastella/viettää aikaa tuolla😍Kaunista syksyistä viikkoa🌻

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

Upea kesäkeittiö! Kiva nähdä, miltä se näyttää kalustettuna. Kivoja syyspäiviä!

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos kehuista :) Mielenkiintoista asetella suunnitelmissa tuota sisustusta. Mukavaa viikkoa teille jokaiselle!

Nila kirjoitti...

Ihana kesäkeittiö ja kyllä on hyvä idea kuvata se todella auttaa suunnittelussa. Hyvää alkavaa viikkoa.

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

P.s. Blogissani on meneillään arvonta marraskuun piristykseksi. Hyvää viikonloppua!:)