tiistai 28. marraskuuta 2017

Joulu on jo ovella

Niin siinä kävi, että mökkitie ei kestä näitä muuttuvia ilmasto-olosuhteita. Pitäs olla pakkasia, mutta kun ei ole. Joten loppurupeamana voi sanoa, että tulevana keväänä/kesänä on tielle ajettava mursketta. Tuo aikaisemmin mainitsemani vesiallikko mökkitiellä ei parantunut, vaikka kaivinkone kaivoi ojia ja perkasi muutenkin tienreunoja, että vesi lähtisi juoksemaan muualle, ja jättäs tienpohjan kuivumaan. Niin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan vesi on ottanut paikkansa tiellä, ja pehmittää tien ajokelvottomaksi. Voi harmi.

Kesäkeittiön 'sisustusprojekti' siirtyy noille pakkasille. Aluspelti, palolevy, savuhormi..... kaikki on mitottu ja osa annettu työn alle ..... nyt sitten odotetaan, että tie kestää ja päästään niitä laittamaan paikoilleen.

Onhan tässä muutakin odotettavaa, vajaan kuukauden päästä on joulu. Silloin nautitaan kynttilän valosta, kuusen tuoksusta ja rauhoitutaan kuuntelemaan Joulun julistusta. Mukavaa joulun alusaikaa teille jokaiselle.

2 kommenttia:

Nila kirjoitti...

Onneksi me pääsemme mökillä käymään, vaikka kesken on meidänkin laajennus. Tiet on vanhat ja kestää. Hyvää Itsenäisyyspäivää.

Rahkasammal kirjoitti...

Luulen, että tietä ei ole pohjattu kunnolla myyjän toimesta ja siksi kukkii, tiedähäntä. Hyvää Itsenäisyyspäivää!