torstai 11. heinäkuuta 2019

Puusavottaa

Sadetta, auringonpaistetta ja taas sadetta saatiin pyhänseutuna kun oltiin mökillä puusavotassa. No onneksi ei ollut polttavaa hellettä! Nuori mies oli kasannut aikaisemmalla reissullaan kaadetut puut ja risut paikkoihinsa, joista ne on sitten helppo käsitellä edelleen.
Ensimmäisenä työnä pojilla sitten olikin puuliiterin siivous, että kuivat puut edelliskesän pinosta saadaan pätkittynä sinne mahtumaan. No siivous hoitui nopeaan, ja pääsivät katkomaan ja kantamaan kuivat puut liiteriin. Vähän meinas sade haitata pätkimistä ja klapien tekoa, mutta työt saatiin hoidettua. Kun kuivan puun katos on tyhjä, saadaan tuoreet puut (kuvassa) pinottua sinne. Tässä vaiheessa saavat vielä odottaa pätkimistä ym. muuta käsittelyä. Nuotiota pidettiin illalla sateen keskellä, saatiin risuja turvallisesti vähemmäksi.

Olin yhteydessä aurinkopaneelien yhdysmieheen, joka taas aikoi olla yhteydessä asentajiin, jotka sitten ovat yhteydessä minuun. Mitähän tuohon sanos!!!! Kysehän oli noiden aurinkopaneelien päälle kytkeytymisestä.

2 kommenttia:

Beate56 kirjoitti...

Löysin blogiisi toisen blogin kautta. Olen jo eläkkeellä ja elämä on koetellut minuakin, kun mies menehtyi työtapaturmassa pian 13 v sitten. Jäin yhtäkkiä leskeksi ja oli se raskasta aikaa. Niihin aikoihin aloitin blogini pidon terapiana itselleni. Löysin sitten Mies kaverin ja hän toi iloa elämääni. Lueskelin blogiasi ja tykkäsin. Tervetuloa varjoistavaloon blogiini. Olen etsinyt uusia blogeja luettavaksi, kun nuorten meikki- ja mainosblogit eivät kiinnosta eikä vaate-esittelyt.

Rahkasammal kirjoitti...

Kiva kun tulit vierailulle. Mulla on nuo kaksi muutakin blogia, tätä Rahkasammal-blogia olen enempi päivitellyt. Kauniita kuvia olet laittanut, mielenkiintoista. Pitää tulla ajankanssa vierailulle. Mukavia elokuun iltoja :)