torstai 30. tammikuuta 2020

Tyttö lasikuvussa

Muutama vuosi sitten tein 'tyttö lasikuvussa' -teemalla toteutetun koriste-esineen. Olin saanut lahjaksi lasikuvun. Taisi olla antajalla terraariona kalalla. No kala oli pois ja lasikupu sai lähteä. Kannoin kuvun varovasti hyllylle ja rupesin suunnittelemaan mitä siihen panisin tai mitä ihmettä sillä sitten teen. Silmät sattuivat komeron hyllyllä olleeseen kissanhiekkapussiin. Olin käyttänyt kissanhiekkaa jouluisen valonauhan alustana lasivaasissa. Hiekka kävisi lasikuvussa ja sorsat saisivat uiskennella siinä. Tyttö istuisi rannalla saniaisten alla. Siinähän se toteutettava idea olisi ja sellainen siitä tuli.

6 kommenttia:

Nila kirjoitti...

Kivan jutunhan sinne kupuun keksitkin. Sitä voisi myöhemmin käyttää myös jonkun mehikasvin kasvatusjuttuun. Minulla on iso lasiruukku ja ajattelin myös nyt istuttaa sinne jotain kasvia tai jotain kukkaruukkua laittaa. Viimeksi minulla oli siellä pääsiäisenä narsisseja ja sitä ennen jouluruusu.

Rahkasammal kirjoitti...

Hauskan idean esitit, pitääkin suunnitella jotain uutta noihin muihin lasikulhoihin. Eivät ole noin isoja kuin tuo, mutta käyvät kyllä.

Nastya Deutsch kirjoitti...

You have a wonderful blog! The topics you write about are very close to me. Thank you for sharing your thoughts!

I follow you through GFC! If you want, go to my blog :)

MY NEW POST: I AM GLAD TO BE WITH YOU ♥

Rahkasammal kirjoitti...

Thank you. You have a beautiful blog.

Leena kirjoitti...

Oi niin kaunis! Hyvää helmikuuta Sinulle!

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos kaunis :) Mukavaa helmikuuta Sinulle!