sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Uusia käyttöjä, vanhoja hyödyntäen

Moni meistä varmaan muistaa ajan, kun Skype-ohjelma oli hitti. Skypehän on yksi tietokoneeseen saatava ohjelma, jonka avulla voit pitää yhteyttä ystäviisi, ja lisäksi se on ilmainen. Tämän koronan aikana Skype on noussut uuteen käyttöön muiden samansuuntaisten ohjelmien rinnalle. Nyt kun jouduin näiden koneiden kanssa naimisiin, niin huomasin Skypenkin. Olin ohjelman joskus asentanut koneeseen, ja nyt ei muuta kuin päivitys ja kaikki toimi.
Eilen osallistuin kokoukseen, joka oli tuossa parinkymmenen km päässä. Porukkaa oli alle kymmenen henkeä, mutta kokoustilat eivät ole kovinkaan kummoiset ts. ovat melko pienet. Kokouksen kesto oli n. pari tuntia sisältäen kolmen kokouksen asialistat. Ei innostanut lähteä istumaan maski kasvoilla. En sano siksi, että en käyttäisi maskia, mutta jos voin olla käyttämättä niin se on ok.

Sitten sytytti. Pyysin kokouksen vetäjää laittamaan Skype yhteydet kuntoon, jotta voin osallistua kokoukseen kotoa Skypen kautta. Niinhän se kokous meni ja kaikki asiat tuli käsiteltyä. Kokousasiakirjat sihteeriltä sähköpostiin, pankin asiointi ym. yhteydet netin kautta, tunnistuskuvat kameran kautta sähköpostiin ja mitä vielä? Kokous oli asiallinen ja turhat turinat jäivät pois, ainakin minulta kun suljin Skypen !

Ei kommentteja: