lauantai 9. tammikuuta 2021

Aurinko näkyy ja pikkupakkanen piristää

Auringon valo mökillä tuntuu erilaisemmalta kuin maalikylissä. Tottahan nyt on satanut lunta ja on jonkin verran pakkasasteita, ne tehostaa valoa. Nuori mies meni viikonlopuksi mökille ja lähetteli aurinkoisia kuvia, joita lisään tänne. Lunta sanoo tulleen muutamia senttejä, ja ne oli kolannut piha-alueelta pois.
Järven jäät ovat varmasti heikot. Pakkasia ei ole senvertaan ollut, että kestävämpää jäätä olisi ehtinyt muodostua. Tuo sumu, joka järven päällä leijailee kuvaa jään vahvuutta. Aurinkokin jää nousussaan matalaksi, mutta hienosti kuvastuu kajo usvan läpi.

7 kommenttia:

Nila kirjoitti...

Meillä täällä kotona on paljon enemmän lunta kuin mökillä vaikka matkassa on vain kolmekymmentä kilometriä. Saisi sinne mökille tulla jo kasvien kannalta lisää lunta.

Rahkasammal kirjoitti...

Nyt sitä lunta sitten tuli, mutta ei niin paljon kuin ehti odottaa.

Nata kirjoitti...

Moi Marja Leena, tutkiskelin blogini ja löysin vuonna 2009 sun kommentin ja teki mieli katsella -oletko vielä jossakin olemassa ja blogissa ja löysin täältä , ihanaaaaaaa ... turvallista vuotta ja olkaamme terveitä . tule käymään vaan ..

Nata kirjoitti...

Ihanat maisemakuvat kaunis on talvimaisema .

Rahkasammal kirjoitti...

Hei Nata. Tuota Vuodatus-blogia mulla ei ole tullut päivitettyä. Harmi kun se silloin muutettiin. Olen minä pistäytynyt sinun blogissa silloin tällöin :)

SUVI K. kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää Sinulle :)

Rahkasammal kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää sinulle myös :)