perjantai 8. tammikuuta 2021

Uusi vuosi - uusin tuumin

Joulu meni korona tilannetta seuratessa ja pysyttiin kotona. Ei lähdetty mökille vaan suunniteltiin käyntiä myöhemmin keväällä. Nuori mies kyllä aikoi käydä mökillä viikonlopulla, oli huomaamatta jättänyt kaivon vesiputken sulanapidon kytkemättä sulaketaululta. Nyt ennustavat noita pakkasia, mutta kyllä vesiputki kestää pakkasta pitkälle toistakymmentä astetta on senverran hyvin suojattu vedossakin.

Astianpesukone sanoi sopimuksen irti jouluaattona. Kone oli hankittu melkein parikymmentä vuotta sitten, joten eipä kannata ihmetellä. Kylällä on kodinkonemyymälä ja sieltähän uudenvuoden jälkeen kävin hakemassa uuden astianpesukoneen. Palvelu on toimivaa ja ystävällistä, niinpä laittoi koneen paikoilleen ja vei vanhan koneen pois. Tarkisti vielä, että putkivuotoja ei ole ja kone toimii.

Loppiaisena ei otettu kaikkia jouluisia valolaitteita pihalta irti, vaan haluttiin jättää niitä vielä valaisemaan pimeitä öitä. On mielekkäämpää katsoa valoa, kuin pimeyttä :)

Ostin jouluksi amarylliksen. Oli mielenkiintoista seurata sen kasvua ja kukintaa. En ole mikään amarylliksen fani, joten uutena kokemuksena sekin. Nyt se on kuivattanut ensimmäisen kukkaryhmänsä, toinen on vielä voimissaan.
Hyvää Uutta vuotta 2021 täällä kävijöille, luntakin on jo saatu ;)))

2 kommenttia:

Nata kirjoitti...

hyvää uutta vuotta sinulle

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos, samoin sinulle hyvää vuotta 2021 :)