tiistai 13. heinäkuuta 2010

Ehtiikö puuttuva ovi perjantaiksi?

Miten niin perjantaiksi? kysyn myyjältä. Mitä niille muille oville kuuluu? Ne ovat tulleet, mutta yksi 80 cm ovi puuttuu, sanoo myyjä.

Kävin keskustelua ovista rakennustarvikkeita myyvässä liikkeessä kylällä. Olen aikaisemmin maininnut, että annoin ovitilauksen ko. liikkeeseen, ja ovet luvattiin tilata ja ilmoittaa sitten minulle, kun ovat tulleet. Aika kului, ja tänään sitten ohikulkeissa poikkesin kysymään ovitilanteesta.

Keskustelu jatkui! .... myyjähän sanoi jo tilausvaiheessa, että kaksi 80 cm ovea hän sais Lapualta, mutta 70 cm ovet menevät tilaukseen ja nyt sitten puuttuu 80 cm ovi, miten se voi olla mahdollista??? ... kävin myyjän kanssa kantaaottavaa keskustelua, sitä en tähän kuitenkaan kirjoita.

Edit 14.7. Myyjä, jonka kanssa alunalkaenkin ovitilausta tein, soitti ja kertoi tuon 80 cm oven puuttumisen syyn. Nostan hattua myyjälle, että oma-alotteisesti otti yhteyttä ja selvitti asiaa. Sovittiin, että kaikki ovet tulevat perjantaina.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Lopussa kiitos seisoo.Ei käy kuin minun mikrolle.Vietiin korjaukseen ja luvattiin soittaa eikä kuulunut soitosta,lähdimme perämään koska aikaa oli kulunut tovi.Liikkeessä sanotiin ei täällä mitään mikroa ole,aikamme tivatessamme lähdin ovet paukkuen.Myyjä palautti minut ja hieman hyvitti kadonneesta mikrost.Että silleen.

Rahkasammal kirjoitti...

No onneksi jotain hyvitti!:)