tiistai 27. heinäkuuta 2010

Saunankiuas

Päivällä etsiskelin sähkökiuasta. Kahdessa paikassa kävin, niinhän se Sopurahasta löytyi ja oli vielä tarjouksessa.

Sisu-Kiuas on voimavirralla ja teho on 6 kW. Katselin ensin pienempää, mutta ne menivät valovirta käyttöisiksi, ja hinta oli yllätys, yllätys, paljon kalliimpi kuin tämä niin sanottu '6 kW perhekiuas'. Tuohon 'perhekiukaaseen' kallistuin, lämpösäätimiä voi asetella pienemmälle helpommin kuin, että lämpökapasiteetti olisi tuossa 3,6 - 4,6 kW kiukaassa, jossa olisi lämpökytkin joutunut olemaan mahdollisesti ääriasennossa. Tämä on hyvä! Ja kivet tuli myös ostettua.

Tarvikkeita olen pikkuhiljaa hankkinut, sähköhöyläkin löytyi tänään. Onhan tuossa vielä hankintoja, mutta jostakin on aloitettava. Paneelit, wc-pytty, kierreportaat ne tulevat sitten seuraavaksi.

Yön aikana oli allergia iskenyt täysillä, aamulla nenä tukossa, silmät turvoksissa, pää kipeänä. Tätä tuo eilinen hellepäivä teki, olisihan se pitänyt aavistaa, ja varata Zyrtec'iä, mutta sitä ei ollut ja niin oli tiedossa apteekkireissu aamutuimaan. Tuo Zyrtec muuten auttaa minulla melkein heti .... odotellaan ilmojen normalisoitumista, mikä se tuo +30 astetta on?

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Nyt on löylyä ja höylää mutta ei kumpikaan lämpene,vai? Arvaas mitä minä sain juuri tehtyä......säilön lapinhillat ja tulihan niitä sinullekin sillä,koska saisin ne sinun suuhusi asti.Öitä....

Rahkasammal kirjoitti...

Pitäneekö tässä lähteä hilloja hakemaan :))) Eihän tuota matkaa Kemijärven kautta ole kuin kullin luikaus :)Katotaan ,hih hih!