keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Tästä se alkaa .... !

Aloitin tavaran hankinnan tuvan puolelta ja ensimmäinen tavaraerä on tilattu. Se oli sisäovien hankinta. Pyysin tarjouksen paikallisesta rakennustarvikkeita myyvästä liikkeestä, ja tarjous sopi minulle. Sopimukseen kuului, että ovet (tykötarpeineen) toimitetaan tänne kotiin. Ovet ovat valkoisia laakaovia, tuvan puoleiset 80 cm ja vesihuoneen, pesutilan ja wc:n ovet taas 70 cm.

Lattialaminaatit (8 mm + laminaatin alle tuleva pehmike) olen hankkinut muutama vuosi sitten. Kamarit ja käytävä saavat samallaisen laminaatin. Aikanaan kun ostin klinkkerit keittiön ja tuulikaapin lattioihin, otin laattoja sen verran enempi, että sama laatta sopii takan etupuolelle.
- Sitten vielä portaat parvelle, listavärkkiä ja listoitusta, ja loput sähkötyöt, niin tuvanpuoli on valmis.

Pesutiloihin tulevista tarvikkeista keskustelin myös ko. liikkeen myyjän kanssa. Pesuhuoneeseen on suunnitelmissa tilata tuo valmis-sauna (saunastore, asennusta vaille valmis paketti) ja suihkukaappi (sehän on myös asennusta vaille valmis). Laskin, että hinta tulee yksyhteen, mutta säästän kuitenkin noiden rakennustarvikkeiden hankinnassa ja kuljetuksissa.
- Pesutiloihin vielä seinävärkit ja listat sekä lattialaatat niin sekin on koht'silleen valmis.

WC:ssä on sitten miettimistä, minkälaisen pytyn sinne hommaa. Onhan niissäkin valinnanvaraa ja eiköhän se siitä selviä.

Eipäs mennä merta edemmäs kalaan, on vain otettava työn reunasta kiinni. Mutta ovet on tilattu, jippii! ...tästä se alkaa!

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Ilahduttava uutinen on että,olet saanut näin lyhyessä ajassa paljon aikaan.Olet sinä kyllä aivotöitäkin tehnyt ja muutakin siinä välissä.Nehän on voitettava.Ei kun voimia ja sympatiaa minunkin puolesta.Lainaan edesmenneen puolisoni sanoja"on siinä tarmokkuutta nuoresta iästä huolimatta".Ensi kertaa tavtessaan hän näki jo sinussa sellaiset piirteet että,tulee elämässä pärjäämään.

Rahkasammal kirjoitti...

Kiitos Marjatta! Muistan tuon tilanteen missä yhteydessä miehesi on nuo sanat sanonut ..... oli se auton nopeusmittarin vaihtaminen ,hih hih.