perjantai 23. heinäkuuta 2010

Suihkukaappi ja plyyshikalusto!

Söin aamupalaa ja samalla katselin Sopurahan mainosta. Yht'äkkiä silmät pysähtyivät kuvaan, jossa mainostettiin suihkukaappia. Olin haeskellut suihkukaappia jo pitemmän aikaa, mutta pidin niitä liian kalliina. Tämän mainoskuvan kaappi ei ollut kalliskaan ja seinät olivat 6 mm:n karkaistua lasia. Soitin tuttavalle, jolla on isompi auto ja sovittiin, että HETI lähdetään katsomaan suihkukaappia. Niinhän siinä kävi, että suihkukaappi tuli ostettua. Kyllä kannatti antaa ajan kulua, sillä kaapin sain puoleen hintaan noista aikaisemmin pyydetyistä hinnoista. Kaappi on tukeva ja lasiseinillä varustettu ja kooltaan 90 x 90 x 200. Suihkuosa ja sekoittaja kun lisätään hintaan niin suihkukaappi varusteineen tuli maksamaan 350 euroa.

Olin suunnitellut mökille kunnon sohvakalustoa, mutta en vielä tehnyt hankinnan eteen mitään konkreettista. - Sattuikin sitten oikea onnenkantamoinen tuon sohvakaluston hankinnan suhteen.
Olin joskus pannut ostoilmoituksen noista kierreportaista tuonne tori.fi -sivulle. Eilen sitten poikkesin sivulla, uutena ilmoituksena oli joku pannut myyntiin plyyshikaluston, 3:n istuttava sohva ja kaksi nojatuolia. Soitin myyjälle ja sovittiin, että tulen katsomaan kalustoa. Siinäkin kävi niin, että tavara lähti mukaan. Väriltään kalusto on keskiruskea ja todella hyväkuntoinen .... ja ennenkaikkea edullinen! Olen haaveillut, että joskus ostan oikean laiskanlinnan ja nytpä sekin toive tuli toteutettua, on nimittäin korkeat selustat sohvassa ja tuoleissa. On kaunis kalusto.

Ei kommentteja: