maanantai 5. heinäkuuta 2010

Sisäsauna!

Selailin nettisivuja, tarkoituksella katsoa mitä keskusteluja käydään saunan lasiovista ja minkä levyisiä niiden pitäs uuteen saunaan olla. Vaikka kohta en usko, että se leveyden määräys on niin jyrkkä mökkien sisäsaunan ovessa. Mökin tilat ovat muutenkin rajallisemmat kuin esim. omakotitaloissa.

Satuin sivulle, jossa käytiin keskustelua valmiista sisäsaunasta ja olipa siinä linkki saunastore.fi sivullekin. Ei muuten yhtään hassumpaa, tuollaista saunan toteutustapaa voisin käyttää minäkin.

Tässä pohjapiirroskuvassa on sauna/pesuhuone tilat alunalkaenkin liian isot ja turha on suunnitella jotain sähkösyöppöä tilaa, jota en käytä kuin korkeintaan kerran viikossa.

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Käseppä minun saunassa ennenkuin hankit oven ja mitä arvelet koosta sitten.Vai oletko jo ostanut?Osta laudetarpeet apaasia(istuin ja askeltilat)ne estävät lämmön sekä puhtaana että käsittelyn kannalta edulliset.(anteeksi neuonannosta).Sinulla on sitä silmää ilman minun neuvojani.

Rahkasammal kirjoitti...

Tuolla saunastore.fi sivulla esitellään noita sisätiloihin tulevia saunoja, jotka voidaan koota pienempään tilaan juuri pienuutensa vuoksi ja ovat valmispaketteja. Minun tapauksessa tuollainen valmispaketti olisi varmasti parempi ratkaisu.