lauantai 10. heinäkuuta 2010

Nyt loppui ruikutuksetNyt loppui ruikutukset, johan minä vierailijatkin kyllästytän noilla joutavanpäiväisillä kertomuksillani, kun 'mies lähti käveleen'.
Itsekkin niihin kertomuksiin rupean kyllästymään.

Tästä eteenpäin mennään tarinoilla, jotka kertovat muista asioista, mökistä, tontista ja mukavan hassuista kokemuksista. Noita kokemuksia tulee varmasti vastaan koko ajan ja viimeistään silloin, kun työt elokuun alkupäivinä mökillä alkavat.

Yhden toivomuksen esitän, kun vierailette täällä Rahkasammal -blogissa, niin jättäkää rohkeasti kommentteja, jos jotain tulee mieleen noista minun seikkailuistani rakennusmaailmassa tai muuten vain .... ja vinkkejäkin olisi kiva saada. Tavataan Rahkasammaleessa!

5 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Minä täällä käyn kurkkimassa.Mielenkiinnolla seuraan. on niin ihmisen oloinen blogi.Elämän iloja ja suruja.olen niin huono kommentoimaan
Aurinkoista kesää!

Rahkasammal kirjoitti...

Mukava kun käyt, ja jatka käyntejä. Ethän sinä mikään huono kommentoija ole :) Aurinkoista kesää sinullekin!

Marjatta kirjoitti...

Ulkoa tullessani "hääty" vielä kurkata tänne ennen nukkumaanmenoa.Remottikesää ja eteenpäin vain mennään,eikö niin.Vaikka huudetaan niin kyllä kaiku vastaa.

Kate kirjoitti...

Hei Marja-Leena!

Pitkästä aikaa jätän kommenttia, lueskelin noita aiemmiakin kirjoituksia, ja ei voi muuta kuin kovasti toivotella tsemppiä ja jaksamista näillä, välillä arvaamattomillakin, elämän poluilla. Ihana lukea, sieltä täältä, että huumori on säilynyt tallella =)
Kaikkea hyvää jatkossa ja toivottavasti elämä näyttäisi taas vuorostaan niitä hyviä puoliaan. Ja aivan varmasti Rahkasammalesta tulee UPEA!
Iloisia kesäpäiviä toivon sinulle koko sydämestäni!

Rahkasammal kirjoitti...

Hei Kate!
Kiva kun pistäyt pitkästä aikaa, ja tulehan jatkossakin katsomaan mitä minä saan aikaan.
Ei kannata takoa päätä kiveen, jos voi olla takomattakin, näin se on nähtävä :)
Kiitos tsemppauksesta, se aina piristää ja vie eteenpäin. Mukavaa kesää sinulle, ja nautitaan näistä helteistä kun niitä vielä on. :)