keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Pistoja sieltä täältä!

Vie mennessä, tuo tullessa! Noissa vanhoissa sananlaskuissa on asiaa ja sananlasku toteutui minullakin eilen. Piti viedä auto katsastukseen, viedä kirpparille tavaraa ym.
Palatessa kävin cittarista ostamassa lohta, Tokmannilta Primeriä ja muitakin tarvikkeita millä saa tuon kosteuden torjutuksi lattioista ja kohteista, mihin sitä ei saa tulla. Nyt on kosteudenestokin otettu huomioon. Lisäksi hain saneerauslaastia muutaman pussukan, tarkemmin sanottuna otin sitä 60 kg. Jos jää kokonaisia säkkejä niin saan palauttaa.
Oli muuten pienoinen jännitys takaraivossa, jouduin ajelemaan kaupungissa kilometrikaupalla ja sitten huomasin, että bensamittari oli kohta punaisella. Mutta ei hätiä mitiä, kotiin pääsin kahta litraa vaille tyhjällä bensatankilla .... äkkiä tankkaamaan.

Aamupäivällä olin kasannut noita tavaroita ja illalla kannettiin ne sitten pojan kanssa varastoon .... osan olin vienyt kirpparille. Yksi poistettava sohva on yläkerran portaikossa. Ehdotin pojalle, että lykätään parvekkeelta pihalle .....
Miten tuota kamaa kertyykin vuosien varrella? Pitää jossain vaiheessa tilata poistolava pihalle ja nakella niitä sitten siihen, kunhan tuon hävitettävän roinan on ensin saanut koottua yhteenpaikkaan.
Taidan lähteä Tallinnaan .....:)

2 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Odota minuakin ennen kuin lähdet viemään kamaa tallinaan.

Rahkasammal kirjoitti...

En kyllä ota tuota roinaa mukaan ,hih hih .... menen kädet vapaana. Mukaan vain!