keskiviikko 26. marraskuuta 2008

VIERASKIRJA

16 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Hei Rahkis
Kyllä ne iiskinkirkotkin valmistuu. Oma talomme alkaa ulkopuolelta olemaan suht sellainen kuin olen haaveillutkin. Vielä jäi ensi kesäksi sokkelin maalausta ja räystäänalusten rimotus. Maalauksista puhumattakaan. Kolme kesää ollaan mieheni kanssa pakerrettu kaksistaan.Tutuksi on tullut niin naulapyssyn käyttö kuin pistosahat, sirkkeli ja akkuporakoneet.Itse sain muuten synttärilahjaksi oman pienen "bossin". Pikkuruisen akkuporakoneen.Voi kun on kiva naapurin ukkeleita kiusata sen kanssa. Lähinaapurikin tuli pyytämään minua portin saranoiden siirtoon kun näki minut porakoneen kanssa heilumassa:)Hyvin onnistui.Tsemppiä vaan raksalle!

Rahkasammal kirjoitti...

Sain minäkin vasaran ja suloisen pienen 2 m rullamitan. Äääh, eipä niillä sitten ajanoloon saanut paljoa aikaiseksi. Työkalut muuttuivat isommiksi, tuttuja ovat naulapyssyt, hakasnaulaimet ym. ym. sirkkeliä ei isäntä anna minun käyttää. No enpä siihen halua erityisemmin koskeakaan. Mekin ollaan kahdestaan tuota tehty, mitä nyt ammattimiehiä on jouduttu käyttämään!

Anonyymi kirjoitti...

No ei sinulla ole peukalo syntynyt keskelle kämmentä.Muistan aikonaan kun tulit Saarenkylään asti sieltä kaukaa.Huolsit heti auton ja sitten lähdimme koko porukalla eteenpäin Norjan rajapyykille asti.Se oli sitä aikaa.Sinulla on sitä taitoa,ja riittääkin joka vain vaatii.....

Rahkasammal kirjoitti...

Muistan kun lähdin Seinäjoelta, nopeusmittari näytti koko ajan 60 kymppiä ja päättelin, että se on vain jumissa. Rekat ajoivat siihen aikaan ilman rajoittimia, ja minä tyttö päästelin rekkojen ohi, kuskit taisivat katsella vähän ihmeissään ohittajaa. Nopeusmittarin vaihto oli ensimmäinen operaatio mikä piti tehdä, jos mieli jatkaa Utsjoelle! Autokin taisi olla Datsun 100.

Anonyymi kirjoitti...

Rahkasammaleelle olet mennyt rentoutumaan?Kuuluuko minun huutoni........?Kävi hullusti minulle,tein aikoinaan mustaherukasta lögitiivistettä ,mtta se sisus nousi kattoon kun aukasin.Voi per...e sinne se ei ols kuulunu.Meni lauantai fiilis kun olin päivällä siivonnu ja verhot vaitanut.Oli aika pysätyä ja istahtaa sekä rahottaa itseäni.Oli onneksi tämä parempi puolisko kotona joka siivosi.

Rahkasammal kirjoitti...

No kaikkia sitä sattuu. Oliko mehussa sokeria ja päässyt käymään. Onneksi ei tarvinnut enään ruveta putsaamaan paikkoja!

Nina kirjoitti...

Kiitos kutsusta tulla kurkistamaan tänne Rahkasammaleenkin puolelle!:)

On tosi hienoa, että olet nappaillut kuvia koko rakennusvaiheen ajalta ja siis dokumentoinut niitä ihan tontin raivauksesta asti.

Tsemppiä vielä loppurutistuksiin!

Rahkasammal kirjoitti...

Hei Nina! Tuo onkin jännää, noita kuvia tulee otettua tilanteesta kuin tilanteesta ja sitten kun jotain määrättyä kuvaa tarvis, niin siitä ei olekaan kuvaa.
Loppusuoralla ollaan, hyvä niin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

No niin täällä minä - taisin onnistua laittamaan sen kommentointini ohjeittesi mukaisesti - kiitos kovasti.... Tuo kääntäjä gadget ei ole onnistunut vielä laittaa - siinä oli ilmeisesti jotain vikaa ihan toimittajan taholta...

Rahkasammal kirjoitti...

Moikka Marke! Kommentikohtaan ei tule näkyviin kommentoijan profiilia, panin viestiä sivuillesi!
Tarkista vielä, että kaikki kopioita on tuossa kääntäjässä mukana!:)

Ronja kirjoitti...

lAjattelin nyt tännekin käydä kirjoittamassa nimeni vieraskirjaan :), hyvää sunnuntaita ja kevättä teille :) T: Ronja / Suvi

Rahkasammal kirjoitti...

Kiva kun tulit kirjoittamaan käyntikorttisi Suvi! Linkitin sinut !
Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi myös ;)

Marjatta kirjoitti...

Käväsen toivottamassa Uutta Vuotta 2010 Rahkasammaleen väelle.

Unknown kirjoitti...

No hei
Olen ostanut Ala-Viivajärven rannasta tontin ja siellä ovat kaivuutyöt menossa, huomasin linkistäsi, että meille on tulossa saman näköinen mökki kuin sinulla ja taistelemme nyt viemäröinti ja porakaivoasioiden kanssa. Saisiko
teidän mökkiänne tulla joskus katsomaan joku viikonloppu?
olemme aika usein viikonloppuisin tontilla ja se voisi sopia siihen saumaan.
Päivi Lehtinen Kyyjärvi/Kannonkoski

Rahkasammal kirjoitti...

Hei Päivi!
Tervetuloa katsomaan. Olen täällä nyt mahdollisimman paljon, myös viikonloppuisin. Pane vaikka viestiä tähän milloin tulette, että olen varmasti paikalla.
T. Marja-Leena

Anonyymi kirjoitti...

Kävin jälleen kyläilemässä :)